2777
2789

من 27 سیکل هستم 

تهمک گذاریم 18 سیکل بود 

سیکل هام تقریبا 30 روزه است 

از روز 15 سیکل درد تخمدان دارن 

دو روزه خیلی شدید شدن 

جفت تخمدان هام درد داره 

زده به ران پاهام . پاهام درد میکنه 

سمت چپ و راست درد داره . سین هام سمت عصر سمت چپی تیر میکشه از زیر بغل تا میاد نوک سینه .اشتهام زیاد شده . ترشح چیزی هم ندارم 

این درد نخمدان هام طبیعیه ؟ میترسم کیستی چیزی نباشه 

هرزگاهی هم انگار یک بادی میپیچه زیر شکمم تو تخمدان هام 

صبح کارهای‌خونه کردم زیاد جارو و گرد گیری و ... احساس میکنم بیشتر شده ممتد شده دردش

ماه دوم اقدامم هستم 

از کمر به پایین فلجم اصلا 

عزیزم تغییرات هورمونی تو بدنته منم یکبار اینطوری شدم کلی ازمایشو سونو اخر دکترگفت تخمک گذاریه الان ...

یعنی این همه تغیرات. اصلا از خیر بارداری گذشتم، میترسم چیزی نباشه. پاهام ضعف داره .کمرم درد میکنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی این همه تغیرات. اصلا از خیر بارداری گذشتم، میترسم چیزی نباشه. پاهام ضعف داره .کمرم درد میکنه&nb ...

سمیرا جون دور از جونت منم یه بار همینجوری شدم تست هام هاله کمرنگ مینداخت اخرین روز تقریبا مثبت شد و بعدش یهو افتادم خونریزی با تموم این علائم بعدش رفتم سونو دکتر فت بارداری پوچ بوده سقط کردی

سمیرا جون دور از جونت منم یه بار همینجوری شدم تست هام هاله کمرنگ مینداخت اخرین روز تقریبا مثبت شد و ...

منم از همین میترسم یا بارداری پوچ باشه یا کیست . میترسم بلایی سرم نیاد . اخه الان دو ساعته دراز کشیدم نمیتونم بلند شم از بس ممتد درد داره و میزنه ب پاهام 

منم از همین میترسم یا بارداری پوچ باشه یا کیست . میترسم بلایی سرم نیاد . اخه الان دو ساعته دراز کشید ...

بارداری پوچ بود نه اصلا مشکلی نیست درد داره منم ۱۵ روز خونریزی و درد شدید داشتمممم بعد پاک شدم رفتم سونو گفت بقایا نمونده خونریزت پاک شد سونو بقایا بده حتما

علایم دیگه چی داشتی ؟چیمیشه اصلا بارداربپوچ میشه ؟

دقیقا همینایی که گفتی ولی خونریزی شدید هم داشتممم دکتر گفت استرس و قلیون و اینکه سریع بعد رابطه پاشدی و خیلی چیزا دیگه میتونه علتش باشه