mahshid_83_j مدیر استارتر عضویت: 1401/11/06 تعداد پست: 261 عنوان کارمند دادگستری چ باید بخونهههه 137 بازدید | 4 پست دوستان من امسال کنکور دادم باید چ رشته آیی باید بخونم برا دادگستریبعد ازمونش چیه میشه جواب بدید 1402/04/22 | 12:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
farahnaz_m عضویت: 1398/05/30 تعداد پست: 4158 بند پ داشته باشه از سر بامی که پریدیم،پریدیم🌱دل ز هرکس که بریدیم،بریدیم
khanoome_dadgar عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 4520 ليسانس مرتبط بااون بخشى كه ميخواى استخدام بشى ازمون وباقى مراحل اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹 توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️
mahshid_83_j مدیر استارتر عضویت: 1401/11/06 تعداد پست: 261 ليسانس مرتبط بااون بخشى كه ميخواى استخدام بشى ازمون وباقى مراحل چ آزمونی داره
khanoome_dadgar عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 4520 چ آزمونی داره ازمون استخدامى قوه قضاييهروحجاب واين مسائلم سخت گيرن اوناروهم دقت كن اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹 توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️