2777
2789

تا قبل این هروقت میخواستم برم تاپیک میزدم ۴۰ نفر بیاین اسم و نیت بگین بندازم توی ضریح..

ولی امروز دارم میرم گله و شکایت ..

دارم میرم بگم آقای امام رضا به همه گفتم انیس النفوسی 

هرچی تو دلمونم میگذره خبرداری..

ولی چجوری دیدی دل شکسته‌مو و کاری نکردی؟

دخیل بستنامو حاجت طلبیدنامو

گریه هامو و امیدمو ته ناامیدی..

امیدم به معجزه رو..

اولین بار کسی که آرزوشو داشتم توی حرمت دیدم

دم باب الجواد :)

چجوری حالا پا بزارم تو حرمت وقتی بعد اینهمه اضطرار و استغاثه دارین ازم میگیرینش و دودستی تقدیم یکی دیگه میکنین؟ :)

من هیچی

من بد

اینهمه دعاهایی که بقیه در حقم کردن چی؟

نگید به صلاحت نبود

چون امام رضا رئوف ترین امامه چون امام رضا حتی حاجتی که به صلاحمون نباشه رو به صلاحمون میکنه :)

امام رضا دلم ازت پره..

دلم نیومد هیچ وقت لب به گله باز کنم ازت

همیشه اومدم گفتم تو رضایی و منم راضیم ازت :)

ولی رضامو ازم گرفتی.. ضامنم نشدی

واسطه‌م نشدی

منی که هیچکسو جز تو نداشتم :)

و خداوند آنچه را بر ما گذشت،جبران خواهد کرد🌱 یه صلوات میفرستی برام؟ :) تا انشاالله بزودی بیام تاپیک بزنم معجزه شددددد😍 لینک گروه من در ایتا 👇🏻https://eitaa.com/joinchat/1963131318C70f34b992a

خب بعدا میخوای چیکار کنی ؟

میخوای به کی پناه ببری؟

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور نمیترسی اینو میگی

مو زه ایل بختیارُم💪 من دنیا مو دیارُم🌏 بخدا جونمه ایدوم💞 مو به پای هفت و چارُم 🖇مو بووم شاهنامه خونه📖 دا که مو شاه زنونه💫 مو ددوم ز نسل مریم👸 مو گگوم ز کدخدونه🤴 تاته زام فرز و دلیره 💖دل خورزای مو شیره 🦁مو هالوم زه گپ گپونه🌷 مو کوکام جوره امیره ⚘️⚘️

دقیقا منم همین حس و دارم دوبار رفتم پابوس آقا التماس کردم هیچی.....گفته بودن امام رضا هم دیر بچه دار شده برو ازش بخوا درکت میکنه دعات کنه نشد..

خدایا خودت برام معجزه کن.

اشکم در اومد دختر

ولی یه چی بهت بگم عزیزم هیچ وقت هیچ وقت هیچی رو به زور از خدا نخواه بعدا اینو میفهمی 

امیدوارم بهترینها سهم دلت بشه

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.

خب ازهمونجایی که هستی قهرکن دیگه چرااین همه راه بری تاحرم ؟ 

درکل شما قهرم بکنی فایده نداره ضررش به خودت میرسه 

امام رضا اقدی که خاطرخواه داره که اصلا یادش نمیاد کی بودی

اتفاقا منم هفته پیش رفتم مشهد ولی حرم نرفتم از جلوی حرم رد شدم گفتم این همه معجزه واسه بقیه میکنی و حاجت میدی یکبار فقط یکبار حاجت منم برآورده میکردی 

آدما رو از خوب بودنشون پشیمون نکنیم
مگه چی میگه از چی بترسه

نمیدونم یه لحظه ترسیدم از پشت کردن به آقا

مو زه ایل بختیارُم💪 من دنیا مو دیارُم🌏 بخدا جونمه ایدوم💞 مو به پای هفت و چارُم 🖇مو بووم شاهنامه خونه📖 دا که مو شاه زنونه💫 مو ددوم ز نسل مریم👸 مو گگوم ز کدخدونه🤴 تاته زام فرز و دلیره 💖دل خورزای مو شیره 🦁مو هالوم زه گپ گپونه🌷 مو کوکام جوره امیره ⚘️⚘️
نمیدونم یه لحظه ترسیدم از پشت کردن به آقا

آقا پشت کرده به من :)

و خداوند آنچه را بر ما گذشت،جبران خواهد کرد🌱 یه صلوات میفرستی برام؟ :) تا انشاالله بزودی بیام تاپیک بزنم معجزه شددددد😍 لینک گروه من در ایتا 👇🏻https://eitaa.com/joinchat/1963131318C70f34b992a
من اصلا درک نمیکنم به اماما پناه بردن رو چیکار میتونن کنن واسه آدم آخه

اینطور نگو پیش خدا آبرو دارن وساطت میکنن

عزیزم شاید صلاحت نبوده ، فدات بشم شاید سرنوشت بهتری در انتظارته ،میدونم ناراحت و غصه داری برو با امام‌رضا درد و دل کن تا سبک بشی ولی قهر نکن ، من یکبار گفتم به شوخی امام رضا دیگه نمیام حرمت به خدا ۸ سال هر کار کردم برم پابوسشون قسمتم نشد که نشد😔😔

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️