2777
2789
عنوان

دارم میرم حرم که قهر کنم با امام رضا :)

| مشاهده متن کامل بحث + 1535 بازدید | 31 پست

ولی حاجت منو خیلی قشنگ داد بعد سختی بود اما واسطم شد اون خیلی مهربونه بهش اعتماد کن 

راستی رفتی حرم منم دعا کن ,دعا کن به حق آبروی حضرت زهرا آبرومو حفظ کنه بخاطر کارایی که تو گذشتم‌کردم خیلی دورم ازش خیلی

آقا پشت کرده به من :)

من خودم یه چیزیو زوری از امام رضا خواستم رفتم مشهد تو سختترین شرایط هروز زنگ میزدم حرم گریه میکرد کلا بیستو چار ساعت التماسش میکردم آخرش به ارزوم رسیدم ولی به خودش قسم ده ها با بهش گفتم غلط کردم من حالیم نبود بچه بودم تو ک میذونستی اخرش این میشه چرا به حرفم گوش کردی

نباید چیزیو زوری خواست

مو زه ایل بختیارُم💪 من دنیا مو دیارُم🌏 بخدا جونمه ایدوم💞 مو به پای هفت و چارُم 🖇مو بووم شاهنامه خونه📖 دا که مو شاه زنونه💫 مو ددوم ز نسل مریم👸 مو گگوم ز کدخدونه🤴 تاته زام فرز و دلیره 💖دل خورزای مو شیره 🦁مو هالوم زه گپ گپونه🌷 مو کوکام جوره امیره ⚘️⚘️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینطور نگو پیش خدا آبرو دارن وساطت میکنن

اینهمه بهش گفتم بیا وساطت کن برام

ضمانت کن برام..

ببین

من آرزوی محال گرفتم همونجاها

گفتم که کسیکه آرزوشو داشتم اولین بار همونجا دیدیم همو

یعنی رفتیم اونجا دم باب الجواد

حتی یادمه اون روز با خنده بهش گفتم برو دخیل ببند حاجتتو بگیری

با دستش بهم اشاره کرد گفت من حاجتمو گرفتم :)

ولی نمیدونم چیشد

امام رضا ولمون کرد وسط راه؟

وسط تنگنا؟ وسط تونل ناامیدی یه ذره راه امیدمو بست؟

و خداوند آنچه را بر ما گذشت،جبران خواهد کرد🌱 یه صلوات میفرستی برام؟ :) تا انشاالله بزودی بیام تاپیک بزنم معجزه شددددد😍 لینک گروه من در ایتا 👇🏻https://eitaa.com/joinchat/1963131318C70f34b992a

من این سری رفتم قهر کردم باهاش :) 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
آقا پشت کرده به من :)

همین که تو شهر امام رضا زندگی میکنی یعنی تو خوشبختی

شهری که حسرت خیلی هاست یه بار پاشونو توش بزارن

مو زه ایل بختیارُم💪 من دنیا مو دیارُم🌏 بخدا جونمه ایدوم💞 مو به پای هفت و چارُم 🖇مو بووم شاهنامه خونه📖 دا که مو شاه زنونه💫 مو ددوم ز نسل مریم👸 مو گگوم ز کدخدونه🤴 تاته زام فرز و دلیره 💖دل خورزای مو شیره 🦁مو هالوم زه گپ گپونه🌷 مو کوکام جوره امیره ⚘️⚘️

واقعا من دیگ فهمیدم به کتف خدام نیستم چه برسه به امام رضا😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

من خودم یه چیزیو زوری از امام رضا خواستم رفتم مشهد تو سختترین شرایط هروز زنگ میزدم حرم گریه میکرد کل ...

زوری نخواستم

گفتم به صلاحم کن

یعنی یک امام که کار عالم دستشه

نمیتونست به صلاحم کنه؟

به والله میتونست..اینقدرهارو دیدم که به صلاحشون شده :)

بخدا امام رضا میتونست درستش کنه..

گفتم درستش کن بعد بهم بده :)

و خداوند آنچه را بر ما گذشت،جبران خواهد کرد🌱 یه صلوات میفرستی برام؟ :) تا انشاالله بزودی بیام تاپیک بزنم معجزه شددددد😍 لینک گروه من در ایتا 👇🏻https://eitaa.com/joinchat/1963131318C70f34b992a

من قم رفتم..حرم حضرت معصومه رفتم توسل کردم

به پسرش امام جواد توسل کردم

به پدرش امام کاظم توسل کردم

ببین اینا خانوادگی باب الحوائجن هاااا

ولی محلم نزاشتن :)

خانوادگی ازشون گله دارم :)

اینهمه بهش گفتم بیا وساطت کن برام ضمانت کن برام.. ببین من آرزوی محال گرفتم همونجاها گفتم که کسیک ...

شاید برگرده شاید معجزه بشه برگرده پیشت

ولی شایدم اونی ک رفته سمتش از تو بیشتر دعا کرده😔

نمیدونم ...

مطمئن باش آقا برات خواسته ....سرنوشت ما که به دست امام ها نیست مطمئنم اینو ک میگی اقا خیلی غصه میخوره اونا فقط واسطن قطعا خدا نخواسته تو بهش برسی

واقعا من دیگ فهمیدم به کتف خدام نیستم چه برسه به امام رضا😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

🤣🤣🤣🤣🤣خدا نکشتت دختر

شاید برگرده شاید معجزه بشه برگرده پیشت ولی شایدم اونی ک رفته سمتش از تو بیشتر دعا کرده😔 نمیدونم . ...

آره اونم دعا کرده

ولی تو بگو اون بالاسری که داره اجابت میکنه مگه جای حق ننشسته؟

اجابت حق منی بود که سه سال خون دل خوردم و دندون رو جیگر گذاشتم و اشک ریختم تو اضطرار

و امید داشتم به معجزه

یا اونی که یه هفتس پیداش شده؟

ببین اینقدر طرفم عاشقم بود که شک ندارم میگفتم بمیر 

میمیرد

هیچی کم نزاشت تو جنگیدن برام..

ما فقط یه وساطت امام رضارو کم داشتیم تا رسیدن :)

امروز برای آخرین بار میرم حرفای آخرمو بزنم

تمام نامه هایی که براش نوشتمو و تسبیحی که اولین بار توی همون حرم بهم داده بود رو برداشتم برم بندازم تو ضریح :)

شاید حداقل ببینه دل پاره پاره‌مو

شاید هنوزم راهی هست برای معجزه :)

دعاکنید برام

چی میشه که بشه؟

مگه معجزه سخته واسشون؟ نه نیست :)

در روز واسه هزاران نفر معجزه میکنن

ماهم یکی ازون هزارتا :)

آره اونم دعا کرده ولی تو بگو اون بالاسری که داره اجابت میکنه مگه جای حق ننشسته؟ اجابت حق منی بود ک ...

نمیدونم چی بگم ادم تو کار خدا میمونه امیدوارم ی روز بیای تاپیک معجزه زندگیتو بزنی 

کاش مستقیم ب اون اقا ک دوسش داری میگفتی