2777
2789

بچه ها شما کلاس های اموزشی و تدریس هم شرکت کردین؟اگر شرکت کردین، کلاس های کدوم موسسه‌ رو شرکت کردین و اینکه مجازی بود یا حضوری؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شهبازی شرکت نکن شرکت میکنیم فقط جزا و کیفری دکتر شادی عظیم زاده بقیه استاداش مفتم نمی ارزن

عزیزم افلاین هستن؟ و اینک خودتون کتاب تهیه کردین یا منابع روهم خودشون دراختیارتون میذارن؟

سلام ببخشیه میشه این پروسه فارغ التحصیلی تا زدن دفتر و وارد کانون وکلای دادگسری شدن شدن وکیل پایه ...

لیسانس حقوق یا فقه و مبانی میگیری

خودتو پاره میکنی میخونی برا ازمون وکالت

قبول شدی کاراموزی

بعد دفتر میرنی

سلام ببخشیه میشه این پروسه فارغ التحصیلی تا زدن دفتر و وارد کانون وکلای دادگسری شدن شدن وکیل پایه ...

بعداز فارغ التحصیلی ازمون‌وکالت شرکت میکنیم و درصورتی که قبول بشیم حدودا فکرکنم هجده ماه به عنوان کارآموز فعالیت میکنیم و بعد ازاون ازمون اختبار میدیم

عزیزم افلاین هستن؟ و اینک خودتون کتاب تهیه کردین یا منابع روهم خودشون دراختیارتون میذارن؟

من دوسال پیش شرکت کردم

هم حضوری داره هم انلاین

یه سری منابع فقط برا تدریس معرفی میکنن که نیاز نیس بخری

من متابای دیگه ای خریدم

شما وکیل هستین؟

نه😂

یه لیسانسم که دوسال پیش تصمیم گرفتم ادامه بدم بخونم برا ازمون که نزدیک سی تومن خرج کردم و هیچی به هیچی

نخوندم هنوز

کلاساشم ضبط کردم هنوز نگاه نکردم

فقط میدونم جزا و کیفریش عالیه

من دوسال پیش شرکت کردم هم حضوری داره هم انلاین یه سری منابع فقط برا تدریس معرفی میکنن که نیاز ن ...

ممنون عزیزم

برای جزا بنظرتون کتاب غفوری خوبه؟

من میخوام منابع رو تهیه کنم ولی خیلی استرس دارمم اصلا نمیدونم چجوری باید منبع مناسب انتخاب کنم.