2777
2789
عنوان

دانشگاه آزاد چرا همچین شده؟😂😂

3213 بازدید | 47 پست

من اونجا یه ترم استاد بودم 

فضاش انگار سریالای GEM شده 

یکی با دوسپسر یکی دیگه رابطه جن.. داره اون یکی موقع مستی میگیرتشون یه داستانای سمی درست کردن آدم خجالت میکشه از خودش

اونوقت من ازشون ۱۰ سال بزرگترم رابطه ندارم و تایمای بیکاریم میشینم پلنگ صورتی میبینم😂😂😂

دارای گواهینامه رانندگی . دارای یک عدد پراید😂😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون ننه بابای پولدار دارن مث ما بدبختا نیستن عین سگ درس بخونیم سر دوتا سوال یا تایم کم دانشگاه و کلا ...

نه والا اصلا پولدار نبودن 

همه جا همینه آزادو دولتی نداره من که میرفتم خیلی درسخون بودن بلز استادا دعوامون میکردن چرا درس نمی‌خونید تلاش نمیکنید

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
پس چجوری اومدن دانشگاه ازاد 

آخه مبلغی هم نیس ترمی شاید ۶ ۷ تومن باشه دیگه آدم تو سه ماه ۶ تومن پیدا نمیکنه بده شهریه؟ رشته های بی ارزش میخوندن بعضیاشونم از دوسپسرشون میگرفتن

آخه مبلغی هم نیس ترمی شاید ۶ ۷ تومن باشه دیگه آدم تو سه ماه ۶ تومن پیدا نمیکنه بده شهریه؟ رشته های ب ...

بعضیا همینم ندارن زندگی فقط هزینه هر ترم نیست ترم دانشگاه بخشیشه ک اونم 6 7 تومن میدن ما با 6 7 تومن کل زندگیمونو باید بچرخونیم

پول فیس و افاده و انواع ناخن و لباس و ماشیناشون بماند

اینجوریم ک نباشی سگ محلت نمیدن چرا چون عقب مونده میشی پیششون

همه جا همینه آزادو دولتی نداره من که میرفتم خیلی درسخون بودن بلز استادا دعوامون میکردن چرا درس نمی‌خ ...

آزاد دیگه شورش دراومده انگار یه سیاره دیگه زندگی میکنن خبری از محدودیت و اینا نیس

اگر ریشه و اصالت باشه آدم خودشو حفظ میکنه حالا دانشگاه آزاد یا هرجای دیگه اگرم نباشه که براش مهم نیست در چه موقعیتی هست

.                                                                  
بعضیا همینم ندارن زندگی فقط هزینه هر ترم نیست ترم دانشگاه بخشیشه ک اونم 6 7 تومن میدن ما با 6 7 تومن ...

والا مورد میشناختم پدر مادر فقط هزینه اینا میکردن خودشون گوشت و مرغ نمیخوردن ولی خب پولدار هم کم نیس بینشون 

من امسال دوازدهم بودم مدرسه که میرفتم میدیدم دختر پسرارو دم دانشگاه 

شبیه همه چی بود ب جز دانشگاه

محدودیتی گقتن دانشگاهی گفتن

مگه پاساژه😟

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادی گرگانیه😍درباره گرگان سوال داشتید در خدمتم💜💜

والا مورد میشناختم پدر مادر فقط هزینه اینا میکردن خودشون گوشت و مرغ نمیخوردن ولی خب پولدار هم کم نیس ...

چیبگم والا اعصابم خورده یکی اینجوری یکی مث ما ک سر چهارتا سوال یکسال دیگم باید عمرمونو بدیم