2777
2789
مگه چقدره وزنش؟ خیلی پی وزن نباش سالم باشه ان شاا... پسر من ۲۰ ماهشه ۱۰ کیلوعه

۱۲ کیلو هستش .الان چند مدته هیچی نمیخوره .پسر شما حرف میزنه

کاشکی همه مون یه رفیق مثه رضا پروانه داشتیم🙃😥🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غذاهایی که دوست داره براش درست کن 

بابا ماما(مامان) آجی ددَ آبَ اُتاد(افتاد) نومَ(نون) ممه نیش(نیست) به به...اینا و چند تا چیز دیگه رو بلده بچه شما چی؟

دنیا همه هیچو اهل دنیا همه هیچ .....ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
غذاهایی که دوست داره براش درست کن  بابا ماما(مامان) آجی ددَ آبَ اُتاد(افتاد) نومَ(نون) ممه نیش ...

دختر من اگه چیزی دوست نداشته باشه میگه نه اگه گربه ببینه صداشو درمیاره یا سگو اگه تشنه ش بشه دستمو میگره میبره کنار شیر آب .حرفم یک سالگی مرتب بابا و مامان میگفت و دادا و الان هیچی نمیگه میترسم .درکل بچه زرنگیه از اینکه حرف میزد و الان نه نگرانم .بچه شما کارتون نگاه میکنه احساس میکنم بخاطر اونه یاد نمیگیره

غذاهایی که دوست داره براش درست کن  بابا ماما(مامان) آجی ددَ آبَ اُتاد(افتاد) نومَ(نون) ممه نیش ...

خیلی کته دوست داشت الان درست میکنم نمیخوره اصلا

دختر من اگه چیزی دوست نداشته باشه میگه نه اگه گربه ببینه صداشو درمیاره یا سگو اگه تشنه ش بشه دستمو م ...

گفتی میگه دادا پس یه پسرم داری

حتما یادت رفته بچه ها چیزی رو یاد میگیرن دوباره از یادشون میره و باز دوباره یادشون میاد

از اینایی که گفتی معلومه هوشش خوبه نگران نباش حرفم برات میزنه😊

پسر خواهر شوهر من سه سالگی شروع کرد حرف زدن الان یه بلایی ماشا ا...‌که نگو

گفتی میگه دادا پس یه پسرم داری حتما یادت رفته بچه ها چیزی رو یاد میگیرن دوباره از یادشون میره و باز ...

نه ما کوردیم به خواهر یا خانوم از خودمون بزرگتر میگیم دادا .به ابجیم اینو میگفت

گفتی میگه دادا پس یه پسرم داری حتما یادت رفته بچه ها چیزی رو یاد میگیرن دوباره از یادشون میره و باز ...

ایشلا عزیز خیلی نگرانم 

نه ما کوردیم به خواهر یا خانوم از خودمون بزرگتر میگیم دادا .به ابجیم اینو میگفت

اهان پس ماشا ا... باهوشه نگرانش اصلا نباش .فقط باهاش زیاد حرف بزن 

راستی برنامه کودک خیلی خوبه هوشش رو خیلی تقویت میکنه