2777
2789
عنوان

عکس بی بی چک لطف لطفا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 90 پست
قربونت برم انشااله برای شمام به زودی مثبت میشه چند روز دیگه صبر کن عزیزم انشالله که بارداری، حیلی رو ...

لعنت به این انتظار 

اخه تولید مثل چیه اینقد باید فکر باشیم ایا گرفته یا نه

عزیزم من اصلا امید ندارم

چون بی بی منفیه اخه بی بی اشتباه نمیکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم برو آزمایش اینطوری خیالت راحت تره چون من واسم پیش اومده ۱۰رور عقب انداختم تست منقی بود دکتر ...

اها ولی خب من بدون امپول پریود میشم اصلا سابقه عقب انداختن ندارم بعد سقطم تا حالا دوبار اینجور شده دفعه اول ۱۵ روز تاخیر داشتم طبیعی پری شدم 

ولی شنبه آز میدم

وای من چیکار کنم پریود بشم

برو دکتر چون اگ بخوای اقدام کنی باید در قدم اول پریودیت تنظیم بشه 

اگه امضام رو دیدی لطفا برای سلامتی بچه هام صلوات بفرست😘🙏
لعنت به این انتظار  اخه نولید مثل چیه اینقد باید فور باشبم ایا گرفته یا نع عزیزم من اصلا امید ...

واقعا حق گفتی ،میگم شاید زود زده باشی 

چند روزه عقب انداختی؟ بی بی زدی؟

۱۵ فروردین.

۸ اردیبهشت

۳ خرداد

۲۶ خرداد

ببین هر ماه چن روز میوفته جلو تر.یعنی من باید بشم دیگه این ماه.توی دلم نبض احساس کردم.خیلی شک دارم.نمیدونم چیکار کنم میخام پریود بشم

چی بگم خواهر من شانس ندارم جز اون استثناها باشم که بی بی نشون نده ولی آز مثبت بشه😂 هر چی صلاح خداس ...

توکل کن بخدا شایدم باشی شاید اصلا زود تست زدی چند روز صبر کن عشقم