2777
2789
عنوان

عکس بی بی چک لطف لطفا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 90 پست
انشالله صدای قلبشو شنیدی دکتر شیاف میده برای دردت هم جاسو سفت میکنه نگران نباش

فداتشم انشالله همه چی خوب پیش بره

اگه امضام رو دیدی لطفا برای سلامتی بچه هام صلوات بفرست😘🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه من بودم میرفتم تا خیالم راحت بشه  خودم کلا آدم صبوری نیستم

وای منم دقیقا همینم نگرانم همش اصلا صبر ندارم، از یک طرف میترسم فردا زود باشه و به عدد خوبی نرسم مجبور شم مجدد تکرار کنم،آخه آزاد میشه هزینش واسم ۲۱۰تومن 

انشالله که این سری یه بارداری سالم در پیش داری به هرحال پیش میاد منم نگرانیم از اینه سر بچه اولم این ...

اصلااااا نگران نباش ...صبر کن آزمایش بتا هم ۲۵ تیر انجام بده بهترین زمان هس ...خودتو مشغول کن بگو یا باردارم یا نیستم  ان شالله ک حتما بارداری ...راحت بخواب توکل ب خدا بگو خودمو سپردم ب خدا  ...پایان هر صبری خیره قشنگم دلتو آروم کن 

خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤
اصلااااا نگران نباش ...صبر کن آزمایش بتا هم ۲۵ تیر انجام بده بهترین زمان هس ...خودتو مشغول کن بگو یا ...

مهربون من از آرامشی که بهم میدی ممنونم چشم گلم ،خیلی حرفات آرومم کرد انشالله بهترین ها سهم قلب مهربونت بشه

عالیه  مبارک باشه منم اقدامم ماه قبل دو تا فولی ۱۹ و ۱۷ داشتم امپولم زدم نشد ولی این ماه لتر ...

قربونت برم انشااله برای شمام به زودی مثبت میشه چند روز دیگه صبر کن عزیزم انشالله که بارداری، حیلی روزای سختیه این انتظار 

چه گرون پولشو بده میوه بخور  هفته ی بعد برو استراحت هم یادت نره

آره بخدا واسه همین دو دلم اگه باز احتیاج باشه که تکرار کنم خیلی زیاد میشه، آره حق با توعه واقعا 

میگن یه هفته بعد موعد بی بی چک بذارم مشخص میشه،درسته؟ منظور از موعد همون شروع تاریخ پریود هس که معم ...

واسه بعضیا قبل موعدم نشون میده من ۴ روزه عقب انداخت بی بی منفیه موندم گرمی بخورم پریود شم یا برم آزمایش

میگن یه هفته بعد موعد بی بی چک بذارم مشخص میشه،درسته؟ منظور از موعد همون شروع تاریخ پریود هس که معم ...

آره عزیزم میگن ۱هفته ولی خب ۲یا ۳روزم تاخیر داشته باشی مشخصه،تاخیر داشتی؟😍

واسه بعضیا قبل موعدم نشون میده من ۴ روزه عقب انداخت بی بی منفیه موندم گرمی بخورم پریود شم یا برم آزم ...

به نظرم برو آزمایش اینطوری خیالت راحت تره چون من واسم پیش اومده ۱۰رور عقب انداختم تست منقی بود دکتر گفت باید بتا بدی تا برات آمپول بزنم پری بشی