2777
2789
عنوان

عکس بی بی چک لطف لطفا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 90 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون عزیزم.میگم‌اگه از حالا دمنوش قاعده آور بخورم طوری نیس؟میخام پریود بشم. گناه نیس؟

شاید حامله باشی خب دختر

اگه امضام رو دیدی لطفا برای سلامتی بچه هام صلوات بفرست😘🙏
بچه نمیخام.اگه دمنوش بخورم.نکنه سقط نشه و ناقص بشه. اگه سقط بشه گناهه؟آخه کلی قرص مسک و کوفت و زهرم ...

بله گناهه شاید صدمات جبران ناپذیری بهش بزنی نکن ابن کارو 

عزیزم بنظرم بارداری 

۴۸ ساعت بعد از آزمایش اولت آزمایش بده اگه حداقل دوبرابر شده بود مبارکه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

نکنه ناقص بشه با این قرص هایی که خوردم.کلی مسکن خوردم آخه اه لعنتی

ن بابا به دلت بد راه نده عزیزم خیره انشالله چند روز صبر کن آزمایش بده از این نگرانی در بیای

عزیزم بنظرم بارداری  ۴۸ ساعت بعد از آزمایش اولت آزمایش بده اگه حداقل دوبرابر شده بود مبارکه

کاش میتونستم فردا آزمایش بدم😔دکترم گفته ۱هفته صبر کنم

کاش میتونستم فردا آزمایش بدم😔دکترم گفته ۱هفته صبر کنم

من جات باشم میرم دکترا صبرشون زیاده

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

واقعا؟؟؟؟اگ عددش پایین بود چی؟میترسم پایین باشه مجبور شم مجدد تکرار کنم آخه هزینش خیلی زیاد میشه واسم نمیدونم بخدا چیکار کنم😔وقتی خواستم پیشش برم واسه ویزیت بهم نگه من آزمایش یک هفته بعد تاخیرو میخوم تو چرا انقد زود رفتی

به من باشه همین فردا میرم چون فردا دقیقا میشه ۴۸ساعت اما نگرانم عددش بالا نرفته باشه و بازم برم تو ابهامات

باشه عزیزم.ممنونم.خدا بچه هاتو حفظ کنه امضاتو دیدم .صلوات فرستادم

قربونت برم ممنون مهربون