2777
2789
عنوان

عکس بی بی چک لطف لطفا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 90 پست
بارداری نگران نباش ایشالله ب سلامتی بغل بگیریش و نوازشش کنی ❤️🌹

فداتشم انشالله قسمت همه منتظرا فقط نمیدونم ب حرف دکترم گوش کنم یک هفته صبر کنم یا برم بعد ۴۸ساعت تکرار کنم،آخه میگن بعد ۴۸ساعت تکرار بشه اگ ۲برابر شد یعنی واقعا مثبته،تو برگه ازمایشمم نوشته

اگه امضام رو دیدی لطفا برای سلامتی بچه هام صلوات بفرست😘🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره دیگه صبر میکنم انشالله که مثبت باشه انتظار خیلی سخته،پس این که میگن ۴۸بعد تکرار کنید اگ ۲برابر ش ...

ینی ببینن بتات رفته بالا یا نه ک خدایی نکرده مشکلی نباشه برا همه میگن  ..نگران نباش من وقتی این امپول رو زدم خیلی درد داشتم بیشتر شبا و صبا ساعت ۶ چن دقیقه درد میگرف ول میکرد ..

خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤
اره چند ساله ولی باردار نمیشم خدارو شکر دوتا گل پسر دارم دوست دارم یه دختر داشته باشم 

ای جانم خدا حفظشون کنه،انشالله شمام مامان میشی باز عزبزم،تحت نظر دکتر باش ازش بخواه این آمپول رو برات تجویز کنه من اولین بارم بود میزدم اما خب ۸۰درصد بعد اچ سی جی باردار میشن اگ مشکل جدی نداشته باشن

ینی ببینن بتات رفته بالا یا نه ک خدایی نکرده مشکلی نباشه برا همه میگن  ..نگران نباش من وقتی این ...

آره منم خیلی درد دارم عین پریودی آما یکم شدید تر،واسه همین نگرانم نکنه خارج رحمی باشه،واسه شما اون ماه ک میگید درد شدید داشتید باردار بودید؟

این فکرها رو از ذهنت بیرون کن  من خارج رحمی داشتم مدام لک و درد شدید و بتای پایبن

منم درد شدید دارم خیلی اما خب این پر رنگ شدن بی بی چک هر روزه یکم امیدوارم کرده که بتام داره رشد میکنه

ممنون عزیزدلم 💜🌱 امیدوارم هرچی تو دلته خدا بهت بده💜برات صلوات فرستادم

قربونت برم مهربون انشالله شمام هرچی تو دلته برات همون بشه عزیز دلم

آره منم خیلی درد دارم عین پریودی آما یکم شدید تر،واسه همین نگرانم نکنه خارج رحمی باشه،واسه شما اون م ...

خارج رحمی حتی،بهش فک نکن عزیزم ...ببین من بتام هزار بود حتی کم هم نبود ولی بارداریم پوچ شد ن شوهرم ن خودم هیییچ مشکلی نداشتیم الکی الکی پوچ شد دکتر هم تعجب کرد ...آره همون ماه دردای عجیبی داشتم باردار شدم ولی خدا نخواست سقط کردم ..دیگ فعلا اقدام نکردم تا چن ماه بگذره 

خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤
چند تا فولیکول داشتی ؟؟ حسم میگه دوقلو بارداری😍😍

والله نمیدونم دقیق سر در نمیارم دکترم گفت فولیکول ۱۸هستی و همون روز واسم اچ سی جی نوشت، انشالله توکلم به خداس ببینم چی میشه،به نظرت فردا ک ۴۸هست نرم بتا بدم؟؟؟مطمئن تر نیست؟یا بمونم یک هقته دیگه؟

منم درد شدید دارم خیلی اما خب این پر رنگ شدن بی بی چک هر روزه یکم امیدوارم کرده که بتام داره رشد میک ...

انشالله صدای قلبشو شنیدی دکتر شیاف میده برای دردت هم جاسو سفت میکنه نگران نباش

خارج رحمی حتی،بهش فک نکن عزیزم ...ببین من بتام هزار بود حتی کم هم نبود ولی بارداریم پوچ شد ن شوهرم ن ...

انشالله که این سری یه بارداری سالم در پیش داری به هرحال پیش میاد منم نگرانیم از اینه سر بچه اولم اینطوری بودم همش میترسیدم مشکلی پیش نیاد خلاصه مادر همینه دیگه خدا به همه صبر و آرامش بده تا بتونن دوران حاملگیشون رو بدون استرس رد کنن واقعا سخته