2777
2789
عنوان

عکس بی بی چک لطف لطفا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 90 پست
بارداری مبارکه 

فداتشم ممنون والله میترسم نباشه همشم درد دارم عین پریودی تیر میکشه دلم میگن درد زیاد داشته باشی یعنی خارج رحمیه😔

اگه امضام رو دیدی لطفا برای سلامتی بچه هام صلوات بفرست😘🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبارک پس بارداری عزیزم چند روز دیگ برو ازمایش بتا بده دوباره

به نظرت به حرف دکترم گوش کنم ک گفته یک هفته صبر کن یا برم فردا که ۴۸ساعت شده آزمایش؟؟؟

به دل خوش بغلش کنی  برای منم دعا کن خدا یه دختر سالم و صالح بهم بده

الهی امین عزیز دلم قربونت ممنون از دعای قشنگت برات دعا میکنم،شمام اقدام هستی؟

فداتشم ممنون والله میترسم نباشه همشم درد دارم عین پریودی تیر میکشه دلم میگن درد زیاد داشته باشی یعنی ...

افکار منفی رو دور کن دوست من انگار داشت پریود میشد لک بینی هم داشت بعد هی پریود نمیشد نمیشد رفت ازمایش خون داد باردار بود همه چیز امکان داره 

خدا♥️
به نظرت به حرف دکترم گوش کنم ک گفته یک هفته صبر کن یا برم فردا که ۴۸ساعت شده آزمایش؟؟؟

من میگم صبر کن فردا صبح اول وقت باز بیبی بزار اگ مثبت بود صد درصد بارداری و صبر کن بتای خونت بالا بره بعد دوسه روز دیگ برو ازمایش

خدا♥️
 تاریخ آخرین پریودیت کی هس؟

۲۳ خرداد،اما پریودم منظم نیست از ۱۸ احتمالش هست تا ۲۳،ولی دیگه بیشتر از ۲۳طول نمیشه کمترم از ۱۸هم نمیشه دقیق تو این روزا پریود میشم ۱۸،۱۹،۲۰،۲۱،۲۲،۲۳،هرماه یکی 

فداتشم ممنون والله میترسم نباشه همشم درد دارم عین پریودی تیر میکشه دلم میگن درد زیاد داشته باشی یعنی ...

این فکرها رو از ذهنت بیرون کن 

من خارج رحمی داشتم مدام لک و درد شدید و بتای پایبن 

ببخشید یه سوال آمپولی که میگین برای چیه؟ دکتر تجویز میکنه؟ 

برای بارداری واسه کسایی که فولیکول خوب دارن اما باردار نمیشن این آزاد سازی تخمک رو انجام میده من هیچ مشکلی نداشتم اما یک سال حامله نشدم

۲۳ خرداد،اما پریودم منظم نیست از ۱۸ احتمالش هست تا ۲۳،ولی دیگه بیشتر از ۲۳طول نمیشه کمترم از ۱۸هم نم ...

شما همون بیشترینش رو در نظر بگیر ..۲۵ تیر آزمایش بدین خیالتون راحت تر بشه

خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤
افکار منفی رو دور کن دوست من انگار داشت پریود میشد لک بینی هم داشت بعد هی پریود نمیشد نمیشد رفت ازما ...

بله حق با شماست من فقط میترسم این همه تست مثبت تهش الکی باشه افسرده میشم حالا ماه های دیگه تست منفی میشد دل نمی بستم اما این ماه واقعا دل بستم

بله حق با شماست من فقط میترسم این همه تست مثبت تهش الکی باشه افسرده میشم حالا ماه های دیگه تست منفی ...

بارداری نگران نباش ایشالله ب سلامتی بغل بگیریش و نوازشش کنی ❤️🌹

خدا♥️
شما همون بیشترینش رو در نظر بگیر ..۲۵ تیر آزمایش بدین خیالتون راحت تر بشه

آره دیگه صبر میکنم انشالله که مثبت باشه انتظار خیلی سخته،پس این که میگن ۴۸بعد تکرار کنید اگ ۲برابر شد اوکی چی میشه؟