2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما امتحان کردی؟

امتحان  میکردم الان اینجا نبودم   شمایی که افسرگی داری دیگه  اگه اینکارو کنی کلا ضد افسرگی میشی افسرده خود فریبیه  ......   خیلی دردا کشیدم از اینم بدتر عزیز  ...خدا سرکسی نیاره

هممنون اینجور شدیم من فقد اینجوز چیزارو شاید روستا ببینم  روستاهای خوش ابو هوا  مزدمانشم ا ...

کلا آدما بخیل شدن...

به هم میرسن فقط میخان از آدم سو استفاده کنن....همش از بدبختیاشون میگن....

طرف زندگیش معمولی و روتین نرمال داره اما وقتی میشینی پیشش اینقد همه مشکلاتشو بزرگ میکنه که اصلا آدم افسرده میشه

مشخصه

آره عزیزم  حسش کردم که تجزبیات بارزشم روبت پیشنهاد میدم   گلم     والا دنیا خورش دار مکافات افسردگی کیلیویی چن ...از بس درد کشیدم درد برام پادزهره افسرگی برام درمونه از بس درد کشیدم

عزیزم دوستان چیزای خیلی خوبی گفتن که حس‌اذمو خوب میکنه بهتر از اینا اینک از ریشه مشکل رو پیدا کنی و ...

بعد از زایمان اینطوری شدم.خیلی هم شدید نیست.اما دلم میخواد سرحالتر باشم.خداروشکر هیچ مشگلی توزندگیم ندارم.خداروشکر خوشبختم.همه چیم سرجاشه.وفکرمیکنم پیشنهادات دوستان عزیزم مفید باشه.حتما امتحان میکنم.البته بجز یه نفر که ..