2777
2789
عنوان

کولرو روشن گذاشتم مادرشوهرم کلی فحشم داد

| مشاهده متن کامل بحث + 1603 بازدید | 59 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی ک نگفته.بت بر خورده

یعنی الان همینو به خودتونم میگفتن مشکلی نداشتین ؟

حریم خونه ی هر کس برای خودش امنه و قرار نیست یکی از بیرون این حریم همه چیز رو کنترل کنه و دخالت و نظر بیجا بده 

یعنی الان همینو به خودتونم میگفتن مشکلی نداشتین ؟ حریم خونه ی هر کس برای خودش امنه و قرار نیست یکی ...

نه.من کلا  ب همه ادما توجه نمیکنم.مگه برام مهم باشن.ولی اگه ب خودم بگه جواب میدم ک نتونه جواب بده.البته این اجازه رو از اقای همسر دارم

تو مرا جان وجهانی
یک شب چرا حالا همسرا زفته اونجا؟ خوابن بودن میرفتین خون خودتون خودتون رعایت نمکنید جوان هستین دیگ ...

والا من نرفتم شوهرم باید هروقت از جلو درشون رد میشه خونه اونا هم یه سر بره

والا من نرفتم شوهرم باید هروقت از جلو درشون رد میشه خونه اونا هم یه سر بره

همون شوهرت

ذیگه باید یادبگیره این اداب معاشرت

رو خونه خانوادشم باشه

یک شب میره

اونم به کولر گیر‌میده خب

حد و‌مرز‌‌ نداره رابطتون

💕

نه.من کلا  ب همه ادما توجه نمیکنم.مگه برام مهم باشن.ولی اگه ب خودم بگه جواب میدم ک نتونه جواب ب ...

شاید نظر همین مادرشوهر برای عروس آزار دهنده بوده هیچ موقع نمیشه با خط کش زندگی خودتون خط کشی زندگی کس دیگه رو بکنین چون ممکنه آزار دهنده باشه برای اون شخص 

اوکی موفق باشی خانم 

خیلی با لحن بد داشت میگفت  این فقط نیست یه وسیله خونم اگ خراب شه این کلی میگه ک چرا مراقب نیست ...

یک نفر مشکل تو را داشت ... می گفت از دست مادرشوهرم دیوونه شده بودم اگر یک لیوان می شکست باید جواب پس می دادم من شده بودم دست و پا چلفتی و اون خانوم و کدبانو  ... از بس اذیتش کرده بود می گفت چند وقت یک بار می رفتم و یکی از وسیله هاش را خراب می کردم بعد یک مدت یادش از من رفت .... تو هم یک بار که خونه مادر شوهرت کسی نیست برو کولرشون را روشن کن و بیا خونه خودت بعد جلوی جمع بگو شما هم که یادت میره کولر خاموش کنی ....