2777
2789
عنوان

کولرو روشن گذاشتم مادرشوهرم کلی فحشم داد

| مشاهده متن کامل بحث + 1603 بازدید | 59 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کولر کانال کشی داره برای هر واحد جداگانه پس حریم خصوصی مادرشوهر نیست حریم خونه ی خودشه 😉

ولی من‌نظرم‌اینه بنده خدا خونش روداده اینا زندگی میکنن حالام حرفی زده درست یاغلطش روکارندارم ولی اینهمه خشم ونفرت وفحش نمیدونم ازکجا میاد

ولی من‌نظرم‌اینه بنده خدا خونش روداده اینا زندگی میکنن حالام حرفی زده درست یاغلطش روکارندارم ولی این ...

قرار نیست به ضمن دادن یه خونه سر یه کولر روشن گذاشتن حرف بشنوه زمانی که خونه رو می‌داده قبول کرده که خونه ی عروس جدا اع وگرنه پیش همون خودش زندگی میکردن و کلا بحث طبقه ی جدا کلا لغو بوده 

از هیچ جا نمیاد شاید برعکس همه زن ها که به این شرایط و حرف نزدن عادت دارن یه سری ها بلد هستن از حق خودشون دفاع کنن و نزارن حرف بیخود بشنون 

همه ی حرف های ما صرفا جهت اینه که یه راه حل داده باشیم وگرنه هر کس هر طور دوست داره زندگی میکنه 

شمام موفق باشی خانم بحث کشداری شد 

قرار نیست به ضمن دادن یه خونه سر یه کولر روشن گذاشتن حرف بشنوه زمانی که خونه رو می‌داده قبول کرده که ...

عزیزم‌من‌گفتم به درست وغلط کارمادرشوهرش کاری ندارم ده بار بخون متن منو بعد درباره حق وحقوق صحبت کن ولی اینهمه فحش رونمیتونم هضم کنم شبتون خوش

همون شوهرت ذیگه باید یادبگیره این اداب معاشرت رو خونه خانوادشم باشه یک شب میره اونم به کولر ...

نمیدونم منم دوست ندارم بره خب چیکار کنم واقعا هم نمیفهمه ک نباید یک شب ک خوابن بره خونشون

عزیزم‌من‌گفتم به درست وغلط کارمادرشوهرش کاری ندارم ده بار بخون متن منو بعد درباره حق وحقوق صحبت کن و ...

یه بار خوندنش کافی بود 😐

بحث ما ام در مورد حق و حقوق بود کلا نه چیز  دیگه 

کجای حرفای من فحش شنیدی که بخوای هضم کنی واقعا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟