2777
2789
عنوان

۵ روز قبل موعد بی بی چکم منفی شد

| مشاهده متن کامل بحث + 4240 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علایم چیا داشتی ؟ تخمک گذاریت چند سیکل بوده؟

بعد مثبت شدن کیت اقدام کردم سیکلم ۲۸ روزه بود تخمک گذاریم شد ۱۸ سیکلم فردا شبش دل درد و کمر درد پریودی گرفتم رحمم تیر میکشید موهای پامم رشدش متوقف شده بود قبل موعدم دفعه قبل رشد موهام بی نهایت زیاد شده بود دختر بود بچم اون دفعه

بعد مثبت شدن کیت اقدام کردم سیکلم ۲۸ روزه بود تخمک گذاریم شد ۱۸ سیکلم فردا شبش دل درد و کمر درد پریو ...

منم مثل شماااا.من سیکل هام 30هست . کیتم از 18سیکل پر رنگ شد . ولی من علایم درد ذحم و تیر کشیدن تخمدان رو از 15سیکلم داشتم تا للان ک 27سیکلم . 

منم مثل شماااا.من سیکل هام 30هست . کیتم از 18سیکل پر رنگ شد . ولی من علایم درد ذحم و تیر کشیدن تخمدا ...

انشالله مثبته عزیزم از یکی دو روز دیگ به جواب بی بی چک میتونی اعتماد کنی اگر سیکل هات مرتبه و عقب نمیندازی

بعد مثبت شدن کیت اقدام کردم سیکلم ۲۸ روزه بود تخمک گذاریم شد ۱۸ سیکلم فردا شبش دل درد و کمر درد پریو ...

منم موهای پام خیلی کم رشد کرده جوری که رفتم شیو کنم برا پامو نزدم

منم موهای پام خیلی کم رشد کرده جوری که رفتم شیو کنم برا پامو نزدم

برای من این ی تعجب بود ک بعدش فهمیدم علاعم بوده هنوزم اینطوریه ینی الان دیگ ۱۰ روز یبار شیو میکنم تکو توک در میاد نرم و کم رنگن باردار بودی بیا بهم خبر بده😘