2777
2789

ما دو ماه دیگه زمان داریم . حالا میگه میخوام بفروشم بیان بازدید میتونم اجازه ندم 

برای سلامتی بچم یک صلوات برای سلامتی امام زمان بفرستید .💓🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡

بله

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله میتونید

صبح‌هایمان بی‌شک می‌تواند زیباتر باشند😍اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد❤️جای دوری نمی‌رود یک روز همین نزدیکی‌ها لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت،شاید خیلی زیباتر😊
نگو اجازه نمیدم باهات لج بیفته عکسای خونه رو بهش بده ،بعد بگو ماخونه نیستیم شرمنده

ما بهش گفتیم حالا که فصل اجارست ماهم زودتر پا میشیم گفت باشه پوله رهنتون امادست . ماهم چند روز دنبال خونه حالا که خونه پیدا کردیم زنگ زده پولتون رو نداریم بزارید خونه فردش بره بعد میدیم 😐

ما بهش گفتیم حالا که فصل اجارست ماهم زودتر پا میشیم گفت باشه پوله رهنتون امادست . ماهم چند روز دنبال ...

۳۰ درصدشو باید بده تا شما بگردی دنبال خونه... بگو بمن چ شاید خونه تورو هیچکس نخرید

تا پایان قرارداد خونه متعلق به خودتون و اختیار دارید ... ولی به نظرم صاحب خونه حتما نیاز داره که ...

ما بهش گفتیم حالا که فصل اجارست ماهم زودتر پا میشیم گفت باشه پوله رهنتون امادست . ماهم چند روز دنبال خونه حالا که خونه پیدا کردیم زنگ زده پولتون رو نداریم بزارید خونه فردش بره بعد میدیم 😐 منم گفتم من پدرم در اومده تا این خونه رو پیدا کنم  شما چه تضمینی میدی که خونه کی فروش بره  و من کی بتونم خونه جدید بکیرم 

خب اونوقت پول پیش خونتو از کجا بیاره دو ماه دیگه؟ بعد مهلت میدی خونه فروش بره بعد پولتو بگیری؟به فرض ...

ما بهش گفتیم حالا که فصل اجارست ماهم زودتر پا میشیم گفت باشه پوله رهنتون امادست . ماهم چند روز دنبال خونه حالا که خونه پیدا کردیم زنگ زده پولتون رو نداریم بزارید خونه فردش بره بعد میدیم 😐 منم گفتم من پدرم در اومده تا این خونه رو پیدا کنم  شما چه تضمینی میدی که خونه کی فروش بره  و من کی بتونم خونه جدید بکیرم