2777
2789
عنوان

همین الان از کدوم رفتار همسر یا جاریت داری حرص میخوری؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درحال حاضر جاری ندارم ولی توی نامزدی سابقم جاریم خیلی به آدما خیره میشد، بیشتر به لبها خیره میشد که ...

انشاالله خوشبخت ترین باشی عزیزم

خداروشکر ک از شر اون جاری خلاص شدی

تو حتی از خودت زیباتری...
فقط ب شوهرت بگو من نمی‌دونم چرا حسه خوبی ب رفتارهای فلانی ندارم . فکر میکنم خیلیییی سود استفاده گره ...

شوهرم خودش دیونه هست خودشم دوس داره براشون خرج کنه فقط من دارم از دستش دیونه میشم

شوهرم خودش دیونه هست خودشم دوس داره براشون خرج کنه فقط من دارم از دستش دیونه میشم

پس توام خرج بتراشو هییییچ نگو .خاست براش کاریکنه توام بگوعهههه من میخواستم فلان لباس رو بخرم .من فلان چیزو لازم دارم . غیر مستقیم بفهمون ک خرج نکنه 

انشاالله خوشبخت ترین باشی عزیزم خداروشکر ک از شر اون جاری خلاص شدی

از شر اون،از شر نامزد دهن بینو هیزم،از شر خواهرشوهرای حسود و فتنه(به غیر از یکیشون که واقعا خوب بود)،از شر پدرشوهری که از صد تا مادرشوهره بد بدتر بود!

ولی خب به لطف اونا دیگه میتونم فرق خانواده شوهره بد از خوب رو تشخیص بدم!

اللهم عجل لولیک الفرج🌹خدایا شکرت که ایران به دنیا اومدم
پس توام خرج بتراشو هییییچ نگو .خاست براش کاریکنه توام بگوعهههه من میخواستم فلان لباس رو بخرم .من فلا ...

امتحان میکنم ببینم جواب میدا یان

مرسی گلم

از شر اون،از شر نامزد دهن بینو هیزم،از شر خواهرشوهرای حسود و فتنه(به غیر از یکیشون که واقعا خوب بود) ...

وای خداروشکر

انشاالله خوشبخت ترین بشی عزیزم