2777
2789
عنوان

همین الان از کدوم رفتار همسر یا جاریت داری حرص میخوری؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال منم نمیخره🥺

هرچی گوساله بوده افتاده گیر ما😐🤦‍♀️

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺
باورت میشه اگربگم اصلا جاریام برام مهم نیستن ک بخوان حتی اعصابمو درگیرشون کنم؟؟؟؟!!!! اگر هرکس زندگی ...

مشکل اینجاست ک زندگی خودشونو نمیکنن چسبیدن ب ما ولمونم نمیکنن

تو حتی از خودت زیباتری...

درحال حاضر جاری ندارم

ولی توی نامزدی سابقم جاریم خیلی به آدما خیره میشد، بیشتر به لبها خیره میشد که ببینه دارن چی میگن،واسه همین من خیلی برام مهم نبود! تا اینکه یبار توی یه مهمونی دیدم داره نگاه به نامزدم میکنه،برگشتم به نامزدم بگم که چرا این انقدر زل میزنه به آدما که متوجه شدم اونم داره نگاش میکنه،هیچی نگفتمو سرمو برگردوندم،ولی زیر چشمی هواسم بهشون بود که متوجه شدم بارها چشم تو چشم میشن! همیشه هم جاریم میومد رو به روی ما می‌نشست!

و من وقتی از نامزدم میخواستم جامونو عوض کنیم نمیکرد! البته من بعید میدونم نامزدم نظری داشته،چون متنفر بود از این زنداداشش،اصلا دوس نداشت جایی که من هستم اونم باشه! ولی خب بعضی زنها انقدر لجنن که حتی واسه چزوندن بقیه هر گ...هی میخورن! من مطمئنم که نامزد سابقم نظری نداشت و بخاطر نگاهای اون زنیکه توجهش جلب میشد،چون وقتی به منم نگاه میکرد (جاریم) توجهم جلب میشد و هی چشم تو چشم میشدم،ولی اون موقع ها بخاطر سن پایینم حساس شده بودم! ولی جاریم عوضی بود! 

اللهم عجل لولیک الفرج🌹خدایا شکرت که ایران به دنیا اومدم