2777
2789

من موهام بعده کرونا شروع به ریختن کرد (تقریبا ی سال و نیم قبل ) الان نصف شده رفتم آزمایش دادم که ویتامین دی کم بود که اونم با تزریق حل شد ولی بازم موهام ریزش داره و کم پشته الان میخوام رزماری و دم اسب بخرم و بجوشانم و بزنم به موهام کسایی که استفاده کردن تاثیری داشته ؟ راستی ژنتیکی هم نه از طرف مادری نه از طرف پدری کچلی نداریم موهام هم قبل کرونا پرپشت بود الان به نظرتون رزماری تاثیری داره ؟ شما ها نتیجه گرفتین ؟

رزماری خوبه ولی خودت بجوشون 

کنارش زینک پلاس+ بیوتین بخور 

حتما هر دو باهم 

اگه تو دختری هستی که میتونی با ذهنی آسیب دیده ، رویا ببینی و با قلبی خرد شده عشق بورزی ؛ تو لایق این دنیا و بهترین های اون هستی ... !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زینک پلاس و هم خیلی میگن ولی به خاطر عوارض چاقیش می‌خورم 

اره ولی واقعا جواب ناخونا و موهای من خیلی رشد دارن 

اگه تو دختری هستی که میتونی با ذهنی آسیب دیده ، رویا ببینی و با قلبی خرد شده عشق بورزی ؛ تو لایق این دنیا و بهترین های اون هستی ... !
چه خوب منم فقط به خاطر مو می‌خوردم که دیدم دارم اضافه وزن میارم دیگه قطع کردم 

میگن وقتی زینک بدنت کم باشه بخوری پر اشتها میشی ولی تنظیم که شد اوکی میشه .در مورد من صدق کرد

رزماری ریسکه به بعضیا می‌سازه به بعضیا نه  استرس نداری؟ تاثیر داره  از این تقویتی ها ...

به اونایی که طبعشون گرمه نمیسازه که طبع من سرده دم اسب و هم قاطی کردنی متعادل میشه استرس هم که هست دیگه کلا از اول آدم استرسیم 

از داروها فقط به خاطر عوارض چاقیشون میترسم واسه همون مصرف نمیکنم 

دکتر هم رفتم آزمایش نوشت بعد گفت بیا تراپی که از هر کس پرسیدم گفت اصلا تاثیر نمی‌ذاره نرو