2777
2789
عنوان

شلختگیم

359 بازدید | 30 پست

بچه هامن افسردم ازخودم متنفرم اعتمادب نفسم صفره حس میکنم خیانت داره میکنه بهم شوهرم😞چجورزندگیموجمع کنم چجورب خودم ک بشدت شلختم برسم  خانم بشم همش بش میگم خیانت میکنی روهمکارش ک خانمه حساس شدم یکسره پی اونو میگیرم  بم میگ شکاکی شوهرمرابطمون بشدت کم شده چیکارکنم ب خودمم نمیرسم عین زنای ۱۰۰ ساله شدم محتاج اینم باهام حرف بزنه التماس میکنم برای رابطه و بغل کردن خیلی احمقم سرم کلاه میزاره بادروغ زودگول میخورم

😔😔

خیلی ازتون ممنونم مامانای قشنگ که میاین تو تاپیکام وقت میذارید جواب میدید خیلی بهم کمک میکنید تو نی نی داری 😘😘❤️❤️❤️❤️ چرا امضام پاک شده   تاپیک خوب تاپیکی است که ترکیده   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولین کاراینه که به خودت برسی و برا خودت ارزش قائل بشی به خودت برس ورزش کن دوش بگیر،لباس تمیز ،آرایش، بعد سمتش نرو به کارات برس خودش میاد سمتت

💚عضوگروه سبز💚 وزن شروع ۶۱ ☘️۱۴۰۱/۶/۸☘️ وزن فعلی ۵۸☺️

اولش گفتی

"من افسرده ام" 

افسردگی چیزی نیست اینجا دنبال درمان براش باشی. 

قشنگ پاشو برو پیش مشاوره،  جلسات تراپی برو. بذار ریشه ای درمان بشی. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

لطفا کمکم کنین بگین چیکارکنم  

خب اگه پول داری باید بری روانشناس روانتو درمان کنی بعد به خودت برسی برنامه ریزی کن هروز یه سری کارا رو بنویس که انجام بدی هرکدومو انجام دادی تیک بزن مثلا روزی هشت لیوان آب خوردن پیاده روی  و... 

خیلی ازتون ممنونم مامانای قشنگ که میاین تو تاپیکام وقت میذارید جواب میدید خیلی بهم کمک میکنید تو نی نی داری 😘😘❤️❤️❤️❤️ چرا امضام پاک شده   تاپیک خوب تاپیکی است که ترکیده   
اگ نیومدچی😞اگ بدترولم کرد چی

نه اصلا اشتباه میکنی تو این کارو بکن ببینه ورزش میکنی به خودت اهمیت میدی ومیرسی اونم حس خوب میگیره 

مخصوصا اینکه هرشب دوش بگیری

💚عضوگروه سبز💚 وزن شروع ۶۱ ☘️۱۴۰۱/۶/۸☘️ وزن فعلی ۵۸☺️

اول به نظافت و نظم خونه ات برس بعدش برو آرایشگاه اصلاح کن و موهاتو رنگ کن و بیا برو حموم و لباس خوب و تمیز بپوش میاد خونه چای تازه دم براش بیار بعد شام خوب درست کن بعد آشپزی اشپزخونه رو مرتب کن ظرفهارو حتما همون موقع بشور نیاز هم نیست التماس کنی اول رو نظم زندگیت و خودت کار کن یواش یواش یادت میره بهش گیر بدی اونم میاد سمتت

نه اصلا اشتباه میکنی تو این کارو بکن ببینه ورزش میکنی به خودت اهمیت میدی ومیرسی اونم حس خوب میگیره&n ...

هروز قبل اومدنش میرم‌دوش ولی بدنمو صورتموسالی یکبار بخداشیومیکنم ناخنام داغون تیکه تیکه😞