الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هروز قبل اومدنش میرمدوش ولی بدنمو صورتموسالی یکبار بخداشیومیکنم ناخنام داغون تیکه تیکه😞
اخه با یه خروار پشم میخوایی بیاد سمتت?من اصلا ارایشگاه نمیرم ابروهامو خودم بر میدارم موبر مخصوص صورت دارم کرمی هست گرونم نیست میزنم و موهامو رنگ میگیرم خودم میزارم اصلا نمیزارم یکم موهام دربیاد تو که هر روز دوش میگیری با یه تیغ بزن زیربغل و بیکنی تو دیگه چرا تنبلی بسکه مو داری حتما نمیاد نزدیکت خوب بدبخت
خب همون برنامه ریزی رو انجام بده چیزای ک نیاز به پول زیاد نداره مثلا ماسک صورت سفیده تخم مرغ هزینه زیاد نداره هفته یبار بزن ، موهاتو صبح که از خواب پاشی شونه کن کیک دسر درست کن
خیلی ازتون ممنونم مامانای قشنگ که میاین تو تاپیکام وقت میذارید جواب میدید خیلی بهم کمک میکنید تو نی نی داری 😘😘❤️❤️❤️❤️ چرا امضام پاک شده تاپیک خوب تاپیکی است که ترکیده
خیلی ازتون ممنونم مامانای قشنگ که میاین تو تاپیکام وقت میذارید جواب میدید خیلی بهم کمک میکنید تو نی نی داری 😘😘❤️❤️❤️❤️ چرا امضام پاک شده تاپیک خوب تاپیکی است که ترکیده
بین تا خودت نخوایی هیچکس نمیتونه کمکت کنه بابا خودت داری میگی شلخته ام تنبلم افسرده ام حتما وضع خودت اینجوره وضع زندگیت بدترم هست پس بخاطر همینه که نمیاد سمتت گرم نیست دلخوش نیست خودتم نمره کمی به خودت میدی وضع خودتو میدونی واسه همین فکر میکنی با این شرایط حتما اون خیانت میکنه من حدس میزنم اصلا خیانت نمیکنه ولی اینجوری ادامه بدی حتما میکنه خاله منم همینطور بود همیشه شوعرش میگفةمن حسرت اینو دارم که زنم یه بار صبح زود که میرم سرکار بیدار باشه صبحانه درست کنه
من کلا ادم جوگیری ام بخدا حرفای شمابهترکمکم میکنه تامشاور اونام ادمن مث خودمون
خب اشتباه همینجاست که مشاوره رو مثل خودمون میدونیم.
زحمت کشیده درس خونده، علم داره، دانش داره، تجربه داره، مهارت دارهـ
بخواهی و نخواهی اول و اخر باید بری پیش خودش.
اصلیترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانهداری است منتها مهم این است که خانهداری به معنای خانهنشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانهداری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفهای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانهداری این نیست. خانهداری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهدهی شما برمیآید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانهداری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401