یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حسکردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون
کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است
بستگی داره چی باشه بنظرم اون کسی مثلا تو کنکور با خوردن حق یکی به جایی میرسه هیچ جوره نمیتونه تو این ...
این دسته بزرگ ترین گناه بشتریت در طول تاریخ رو انجام میدن
یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حسکردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون
کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است
مگه چکار کردی؟ اگه مالشونو خوردی باید پس بدی تا راضی شن .. اگه تهمت زدی و یا موقعیت یکی رو خراب کردی اگه فکر میکنی شر نمیشه ازش حلالیت بطلب یا دلشو به دست بیار...اگر هم رفتارت عادی بوده و حالا گرفتار شدی و فکر میکنی اگه اعتراف به گناه ناکرده بکنی وضیت روبراه میشه... مردمو بی خیال شو... با خدا صحبت کن ..
من قبلا ازش خیلی عذز خواهی کردم و اون گفت بخشیده منو اما هر وقت منو میدید ازم ناراحته بود معلومه چیک ...
فکر میکنی نفرین و ناله اون دنبالته برای همین اوضاعت خرابه؟ تا جایی که به تو مربوط بوده عذرخواهی کردی و اونم قبول کرده ... فکر میکنم بهتره خودتو اذیت نکنی.. مشکل و گرفتاری رو همه دارن و راه رفع مشکلت این نیست... اگه مثل من باشی بهتره تمرکز تو روی پیشرفت خودت بذاری و سعی کنی اوضاع زندگی تو با روش بهتر حل کنی ... تا جایی که به اون شخص مربوطه قبلا بخشیده ...