2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا اغراق؟؟

نمیدونم به نظرم خیلی ملی رو تو سری خور جلوه میدادن

از یه طرف شجاع بود و جسور از طرفی هی کتک می‌خورد 

تضاد داشت 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
نمیدونم به نظرم خیلی ملی رو تو سری خور جلوه میدادن از یه طرف شجاع بود و جسور از طرفی هی کتک می‌خورد ...

توی واقعیت هم خیلی اتفاق میفته دختر هر چقدر جسور باشه اگه یه مرد وحشی گیرش بیاد تو سری خور میشه.

فقط اونجا که زنش رو برد توی اتاق کتک زد.بعد زنه حامله شده بود.😑

نمیخاس بشه قرص میخورد شوهره فهمید دیوانه شد حاملگیشم زوری بود

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 
نمیخاس بشه قرص میخورد شوهره فهمید دیوانه شد حاملگیشم زوری بود

آره دیگه وقتی شوهرش اونجوری بود نمیخواست بچه دار بشه.وقتی شوهره فهمید کتکش زد.بعدش هم که حامله شد باهاش خوب شد.ولی باز دوباره وحشی شد.

آره دیگه وقتی شوهرش اونجوری بود نمیخواست بچه دار بشه.وقتی شوهره فهمید کتکش زد.بعدش هم که حامله شد با ...

اونجایی ک تو بازار پسره رو زدن ایییی عشق کردم

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین.