2777
2789
عنوان

بلوغ زودرس و لکه بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 1853 بازدید | 85 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جدی؟؟؟میشه اطلاعات بیشتری بهم بدین؟اینکه شروع درمان قدتون چقدر بود چندساله بودین و تا چند سالگی ادام ...

من از بچگی به ریز بودن معروف بودم اصلا خیلی کوچولو بودم معروف بودم به پسته خانم    

از 10 سالگی تحت درمان بودم 2 یا 3 سال فک کنم دیفرلین زدم 

من از بچگی به ریز بودن معروف بودم اصلا خیلی کوچولو بودم معروف بودم به پسته خانم     &nbs ...

عزیزمممم الان عالی هستی😘دختر من از بچگی درشت بود فقط‌موقع تولد ریز بود از ۶ ماهگی قد بلندتر از بقیه هم سناش بود.الان شش ماهه درمانش شروع کردیم با اولین آمپول لکه بینی داشت چندروزی قطع شد دیگه نداشت تا امروز که یه لکه دیدم

من از بچگی به ریز بودن معروف بودم اصلا خیلی کوچولو بودم معروف بودم به پسته خانم     &nbs ...

بعدش شروع کرد هورمون رشد اونو یکسالو نیم زدم بعد شدم 167 بعد دیگه اکی شدم و قرار شد یکی دیگه عم بزنم که پدر بزرگم فوت کردن اصلا دل و دماغ دکتر رفتن نداشتیم که ولش کردیم رسیدم هشتم پریود شدم و تا یکسال یا دوسال بعدشم رشد کردم 175 شدم تقریبا

هورمون رشد امپول مانند نیست مثه انسولینه سوزن ریزی داره که درد نداره

چون قدش از ۱۵۰ رد کرده آمپول رشد فکر نکنم بدن میگن از یه سنی به بعد رشد طولی میشه با این آمپولا

بعدش شروع کرد هورمون رشد اونو یکسالو نیم زدم بعد شدم 167 بعد دیگه اکی شدم و قرار شد یکی دیگه عم بزنم ...

بدیش اینه دختر من با شروع اولین لکه بینی من آمپول شروع کردم یعنی لکه دیدم که رفتیم دکتر و آمپول زدیم ماشالله به خانواده آگاه شما😘