2777
2789

حس میکنم بین بنده هاش دیگه منو نمیبینه و براش مهم نیستم دارم جون میدم بازم براش مهم نیس کفر نشه اصلا شک میکنم خدا هس نیس حال دلم خیلی خرابه خیلی خسته ام کاش خدا یه نظری کنه بهم یه دوست صمیمی دارم که بچش کوچیکه یه سالش امروز از کس دیگه شنیدم که بارداره و ۳ ماهش خدا حفظش کنه ولی خیلی دلم شکست دوستم ازم پنهون کرده ازکس دیگه شنیدم خداصدای همه رو میشنوه بجز من مگه کجای دنیارو میگرفت منم امسال بچم بغلم میشد پارسال محرم نشستم خونه ذوقشو داشتم که سال بعد بچه بغل درمیام دسته امام حسین ولی امسالم بغلم خالیه خدا کجاس چرا نمیبینه این دل شکستمو چرا میون این همه غم یه نور روشنایی نمیندازه تو زندگیم چرا دلمو شاد نمیکنه دیگه دارم از اعتقاد دین ایمان میوفتم مگه میشع ۷ سال من اینجا زجه بزنم و خدا صدامو نشنوه من دیگه خستم خدا خسته دیگه یه جایی تمومش کن صبرم سر اومد 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خدایا دلم گرم معجزه ی توست.رویاهایم تعبیر میشود آیا؟چشمانم پر از اشک است.برای فرشته ای که نمیدانم قسمتم میشود یا نه.خدایا من بهشت تورو میخواهم.بهشت تو برای من مادرشدن است.....                                                   دلتنگتم امیرعلی مامان 🥺فرشته آسمانی من🖤        جان مادر بعد از 8 سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم           آسنای من دنیامونو بااومدنت رنگی کردی دختر ماهم ۱۴۰۳/۲/۳۰😍🥰🙏❤️خدایا شکرت