2777
2789
عنوان

چه مبلغی کافیه؟

212 بازدید | 14 پست

بچه ها کارگر یه روز درمیون ۴ تا ۸ شب یعنی ۴ ساعت بیاد واسه تمیزکاری خونه چقدر بنظرتون کافیه بهش بدم؟ 

دفعه قبلی بیشتر از توافقمون هر دفعه میدادم و خودم هر دفعه یه مبلغی اضافه میدادم بعد از یه مدت کارها رو خوب انجام نمیداد دیر میومد و زود تر میرفت و واسه هر موردی بهم میگفت پول بده احساس میکردم داره سو استفاده میکنه از اخلاقم

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم

بستگی داره کجا باشی تهران ساعتی 60 به بالا میگیرن برای نظافت

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان یه نفر دیگه قراره بیاد چقدر بگم بهش که کم نباشه زیادم نباشه

نمیدونم فقط بیشتر نده اینو من تجربه دارم انقدر طرف پررو شده بود منو هالو فرض میکرد بیشتر از مبلغ توافق شده نده و به هیییچ وجه اجازه نده زودتر از تایم کاریش بره بگو کارتو درست و تا آخر تایم انجام بده 

اخه نمیدونم ساعتی چقدر میگیرن قبلی و چقدر دادی

من روزانه میدادم که یه روز کاری میومد ۵۰۰ توافقمون بود ۷۰۰ میدادم با خوراکی که واسه بچه هاش ببره اما خب الان میخوام ۳۰۰ بدم واسه ۴ ساعت بعدازظهر؟ چون یه روز درمیونه و شلید بعضی موقع ها هر روز قبلا نفر قبلی هفته ای دو بار میومد

صبح ها میره جای دیگه کار

نمیدونم فقط بیشتر نده اینو من تجربه دارم انقدر طرف پررو شده بود منو هالو فرض میکرد بیشتر از مبلغ توا ...

آره اشتباه کردم این آخرا حس بدی داشتم حس میکردم داره سو استفاده میکنه