2777
2789
عنوان

بیمه تکمیلی ملت اصفهان

357 بازدید | 18 پست

کسی هست از اصفهان ک بیمه تکمیلی ملت باشه؟؟

میخواستم بدونم کدوم سونوگرافی ها با بیمه تکمیلی ملت قرارداد دارن؟

بـزن دلـو به دریـا🌊 بیـا..تنهـام تـو دل🤍 تنهـاییا..دنیـارو🌍ول کن و تنهـا بیـا..فقـط قلبتـو❤️ همرات بیـار..
میشه راجع ب این بیمه تکمیلی توضبح بدی لطفا 

من خودمم هیچی نمیدونم ازش تازه بیمه شدم برا زایمانم

بـزن دلـو به دریـا🌊 بیـا..تنهـام تـو دل🤍 تنهـاییا..دنیـارو🌍ول کن و تنهـا بیـا..فقـط قلبتـو❤️ همرات بیـار..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میشه راجع ب این بیمه تکمیلی توضبح بدی لطفا 

ولی در کل بیمه تکمیلی خیلی خوبه

مثلا میری برا زایمان هزینت میشه ۱۵ میلیون بعد بیمه تکمیلیت یهو ۱۰,۱۲ میلیونوشو میده بقیشو تو میدی

بستگی ب اون بیمه تکمیلی داره

برا دارو ازمایش سونو همه چی هست

ولی در کل بیمه تکمیلی خیلی خوبه مثلا میری برا زایمان هزینت میشه ۱۵ میلیون بعد بیمه تکمیلیت یهو ۱۰,۱ ...

تو سایت بزنین طرف قرارداد بیمه ملت. بعد شهرتون رو پیدا کنید تمام جاهای طرف قرارداد رو به تفکیک ازمایشگاه، بیمارستان، سونو و ..... میارع

خداوند به من نزدیکترین است
و همیشه حامی من
تو سایت بزنین طرف قرارداد بیمه ملت. بعد شهرتون رو پیدا کنید تمام جاهای طرف قرارداد رو به تفکیک ازمای ...

زدم اورد

ولی سونوگرافی های بیمارستان رو اورد

من خصوصیا رو میخوام

ببین منم تو اقدامم میخوام بیمه تکمیلی کنم،چون شوهرم شغلش ازاده نمیتونه بیمه تکمیلی کنه.ملت رو فقط از ...

چرا میتونه فک‌ کنم بره خودش ازاد بیمه تکمیلی کنه

هزینش رو درست نمیدونم باید بعد از شوهرم بپرسم ماهی چقدره