2777
2789

خیلی غمگینم دماغم هم کجه و قوز داره هم سرش پایین خیلی پشیمون چرا زودتر عمل نکردم ...

عشق یعنی جای نفرین با دعا یادش کنی ....خانه اش آباد دلداری که یارش را فروخت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من۳۱سالمه چرا پس حس میکنم ۲۰سالمه😐😆 بیخیال دختر.من ۵سال پیش عملش کردم. ولی هر زمان عمل کنی کیف میکنیا😕😐😆

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
منم قصد دارم ۳۰ به بعد عمل کنم . الآن ۲۷ سالمه . با خودم میگم الآن خوشگلی خودم کافیه 🤣🤣🤣 بذارم ۳ ...

جدی منم دیگه بچه ام نمیخام بخودم برسم 

من۳۱سالمه چرا پس حس میکنم ۲۰سالمه😐😆 بیخیال دختر.من ۵سال پیش عملش کردم. ولی هر زمان عمل کنی کیف میک ...

خوشبحالت بخدا من ارزومه عمل کنم خوشگل شم کجا عمل کردی کدوم دکتر

خوشبحالت بخدا من ارزومه عمل کنم خوشگل شم کجا عمل کردی کدوم دکتر

خب عمل کن ..من پولشو ندارم ولی اگ داشتم یبار دیگ عملش میکردم سربالا دوس دارم. مگ چن سالته بابا

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
من۳۱سالمه چرا پس حس میکنم ۲۰سالمه😐😆 بیخیال دختر.من ۵سال پیش عملش کردم. ولی هر زمان عمل کنی کیف میک ...

منو بگو ۳۷ سالمه با دختر نوجوان دوستم...فکر می‌کنم هم سنیم  امسال میخام عمل کنم