2777
2789
عنوان

سی ودوسالمه احساس میکنم .دیر شده واسه عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 28 پست
چند هفته پیش یکی عمل کرد از اقوام ۴۰سالش بود خیلی هم خوشحاله هیچوقت دیر نیست

قربونت خاهر دعا کن منم پولم جور شه عمل کنم

عشق یعنی جای نفرین با دعا یادش کنی ....خانه اش آباد دلداری که یارش را فروخت

[QUOTE=300381630]منو بگو ۳۷ سالمه با دختر نوجوان دوستم...فکر می‌کنم هم سنیم   امسال میخام عمل کنم[/QUOTمن سی سالم ک رد شد حس پیری کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عمل کن ..من پولشو ندارم ولی اگ داشتم یبار دیگ عملش میکردم سربالا دوس دارم. مگ چن سالته بابا

منم پولم کمه

منو بگو ۳۷ سالمه با دختر نوجوان دوستم...فکر می‌کنم هم سنیم   امسال میخام عمل کنم

منم دقیقا یه دوست دارم۲۲سالشه اون منو نصیحت میکنه ازلحاظ چهره هم ازمن بزرگتر میزنه 

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...

بهترین سن برای عمل بینی ۱۸ تا ۲۵ ساله میگن چون بدن جوانه و بافت خوب ترمیم میشه و کلاژن داره پوست اما تو سی سالگی هم مشکلی پیش نمیاد هرچه سن بره بالاتر یکم تحمل درد ادمها کمتر میشه وبافت دیرتر ترمیم میشه

اگر بینیت مشکل داره عمل کن عزیزم سن یه عدد کاری که دوست داری انجام بده

بهترین سن برای عمل بینی ۱۸ تا ۲۵ ساله میگن چون بدن جوانه و بافت خوب ترمیم میشه و کلاژن داره پوست&nbs ...

ممنونم خاهر جان از اطلاعاتت

ایجون مهربونم نرم عمل کنم مسخره ام کنن

اصلااا اتفاقا خیلیم به موقع س  ۳۲ سالته  هاااا نه ۵۲ سال

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد