من دلم تنگه یه زنگته تنگ صدای قشنگته میشه برگردی؟ خیلییی دیر کردی نی نی یار جان هفت جدت کاربریم نترکون به جان هفت جدو ابادم این کاربریم هجدهمم هست بقیه ترکید😐💔میشه از ته دلت دعا کنی تا ماه دیگه مشکلاتمون حل شه بریم سر خونه زندگی مون🤲🏻😉 انشاالله ۱۴۰۲/۵/۱۳. بخدا دلم نمی بخشتت زدی قلبم تو شکستی 🥀من حسابم ز همه مردم این شهر جداستــ♡:) من امیدم به خدا بعد خداهم به خداستــ🦋🍃 ❮قوتقَلباونجاکه خدامیگه'لاتَخافا انَّنی مَعکُما اسمَعُ وَاری' نترسیدبَندِگانمنحَواسمبهتونهست میبینمتون،میشنومتون..🫂♥️🦋❯ ️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آخه خیلیا رو میبینم بدنشون لاغره صورتشون تپله چربیم نزدن
ببین ممکنه ژنتیکی اون این مدلی باشه.مثلا من و خانواده ام صورت تقریبا پری داریم اگر ورزش هم کنم همه جام فرم میگیره و لاغر مبشه اما صورتم تغییر زیادی نمیکنه
میدونم رژیم گرفتید😁منظورم اینه که باشگاه رفتید و متخصص تغذیه بهتون برنامه داد؟
اره متخصص بهم برنامه داد طی یه دوره ی ۶ ماهه ۱۷ کیلو کم کردم نه باشگاه نرفتم ولی هرروز مسافت زیادی رو پیاده روی کردم الان برا فرم دهی میخوام برم باشگاه