2777
2789
عنوان

بدوووین بیاین بگین کدوم قشنگتره+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2298 بازدید | 91 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کدوم‌خوشگلیه خودتونو دارین

چقدر بچه این 

چند سالتونه

کاربر قدیمی هستم از سال ۹۸..اما روز عاشورا تو هیات گوشیمو ازم زدن..خیر ندیده ها😔😔😔                                         _وقتی من نباشم کی از خواب بیدارت میکنه؟؟                      +شاش🔸️🔸️🔸️حالا دور از شوخی بیا یه چیزی بهت بگم💙 عاشق امام حسین و حضرت ابولفضلم🤍🤍🤍 هستم‌حتی خواب امام حسینو امام حسنمو دیدم❤️❤️❤️با افتخار یه اهل سنت هستم 🩷🥰کی میگه ما اهل سنت ها دوازده امامو قبول نداریم😒😒مگه میشه نوه های پیامبر رو قبول نداشت 🤨🤨دم پل صراط جلوتو میگیرم..فقط زیارت عاشورا نمیخونیم چون لعنت زیاد داره..خدا فقط گفته شیطانو لعنت کنید..دلیل بر این نمیشه امام حسینو قبول نداشته باشیم...حتی پیامبر خدا به جز شیطان کسیو لعنت نمی‌کردن حتی دشمناشونو❤️❤️جان آقا    سَنهَ قوربان آقا     جان اقا🖤🖤🖤 اهل تشیع هم دوست دارم و براشون احترام خاصی قائلم😍دوست دارم به ما اهل سنت ها هم احترام بزارید..😘😘😘

من شال مشکیه ام😀

1
5
10
15
20
25
30
35
40

•1404/4/24•شروع مـَن و تـو🧚🏻‍♀️💕✨                                                                                             •1401/8/6•پایان تاریکی های زندگیم🌈🧡

تا نگی کدوم خودتی نظر نمیدیم😂😂

گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ، در خود ببین بعد بخواه .              خلاص🌱                                                                     بچه ها نخندینا ... 🕊 !!!                                                 قلب اکلیلی ۲ سابق :) 

ناراحت نشی نمیدونم کدومی ولی اون عقبی قشنگه

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

تا نگی کدوم خودتی نظر نمیدیم😂😂

شال مشکیه🤪🤪

1
5
10
15
20
25
30
35
40

•1404/4/24•شروع مـَن و تـو🧚🏻‍♀️💕✨                                                                                             •1401/8/6•پایان تاریکی های زندگیم🌈🧡