2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب حالا لطف میکنید بگین چجوری درست میشه 

والا من سبزی اماده میگیرم از اشنامون

چون راه دورم

دارم میام چند بسته میگیرم فریز میکنم یا مادرم میفرسته برام با پرواز

ترکیب سبزی و ..نمیدونم 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

این عذا اصلش و امضاش گیلانیه  من مازنی هستم نداریم

میدونم گلم دنبال دستور اصلیش هستم دوستم میگه یک پیاز کوچیک و گوجه پوره شده رو تفت بده و مرغ رو جدا ادویه بزن و سرخ کن به مواد سبزی اینات اضافه کن خواستم ببینم درسته تو این هوای بارونی میچسبه در اخرم بادمجان سرخ شده بهش اضاف کن 

اول مرغ رو با پیاز داغ تفت میدیم بعدش سبزی سرخ شده همراه یه مقدار لوبیا چشم بلبلی  و آب می‌زاریم جا بیفته ودر آخر هم آبغوره و نمک و فلفل وبادمجون سرخ شده و گوجه سرخ شده میریزیم 

ممنون از راهنمایی و پاسخگوییتون بعضیها تو کمک کردن  آشپزی هم خساست بخرج میدن میشه گیلانی باشی و ...

😐 گلم میگی پیاز خب من نمیدونم تو سبزیش موقع سرخ کردن ایا پیاز هم ریختن یا نه

شما نگفتی طرز تهیه ش

گفتی تو سبزیش پیازه که من نمیدونم واقعا 

من پیاز اضافه نمیکنم 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

اول مرغ رو با پیاز داغ تفت میدیم بعدش سبزی سرخ شده همراه یه مقدار لوبیا چشم بلبلی  و آب می‌زاری ...

سبزیش هم ترش واش و نعنا و اسفناج و گشنیز و جعفری و سبزی کوتکوته و بوانجیر هست البته ترش واش دوبرابر کل بقیه سبزی ها هست باید خوب خرد بشه وبا سیر فراوان سرخ بشه