2777
2789
عنوان

شماره پلیس فتا چنده😡😡😡😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 1902 بازدید | 27 پست

سلام عزیزم عذرخواهی میکنم توی یکی از تاپیکها به استوارتر گفتین اگر تهران هست مشاور خوب معرفی کنید، اما متاسفانه چون تاپیک قفل شد من نتونستم اونجا ازتون بپرسم. میشه لطفا مشاور رو معرفی کنید؟ خودتون نتیجه گرفتین از کارش؟

سلام عزیزم عذرخواهی میکنم توی یکی از تاپیکها به استوارتر گفتین اگر تهران هست مشاور خوب معرفی کنید، ا ...

بله عزیزم خیلییییییییی کارش درسته من خودم تا مشاور خوب نباشه یه هزاری پیشش نمی‌ذارم عالیه دکتر رامین تبرایی توکار مشاوره قبل از ازدواج،وروابط زن و مرد حرف نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم خیلییییییییی کارش درسته من خودم تا مشاور خوب نباشه یه هزاری پیشش نمی‌ذارم عالیه دکتر رامین ...

ممنونم عزیزم، خیلی لطف کردین. فقط الان که سرچ کردم دیدم تحصیلات اصلیشون فقه هست برام یه سوال پیش اومد که گفتم اول از شما بپرسم. ببین عزیزم من شوهرم بددله و اسمش رو میزاره غیرت. و یه بار که رفتیم دکتر غدد که مرد بود و من از دکتر راجع به پریودم سوال پرسیدم، اومدیم بیرون قشقرق به پا کرد که چرا با دکتر مرد در مورد همچین چیزی حرف زدی؟!! و وقتی اینو به مشاور گفتیم (مشاور یه خانم مذهبی بود خودش) ، مشاور اصلا توجیهش نکرد و بهش چیزی نگفت و گفت من درک میکنم این حساسیتها و غیرت مردانه رو!! اگر اونجا میزد تو دهن شوهر من این آدم میشد، اما هیچ وقت قاطع برخورد نکرد. میخواستم ببینم این مشاوری که شما معرفی کردین اینجوری نباشن؟ 

ممنونم عزیزم، خیلی لطف کردین. فقط الان که سرچ کردم دیدم تحصیلات اصلیشون فقه هست برام یه سوال پیش اوم ...

ببین عزیزم برات گفتم من روی دکتر ومشاور فوق العاده حساسم فوق‌العاده،کوچکترین بدی ببینم دیگه پیشش نمیرم،ولی این مشاور فرق داره هر چی گفت گوش کن چه باب میلت باشه چه خلاف میلت

ممنونم عزیزم، خیلی لطف کردین. فقط الان که سرچ کردم دیدم تحصیلات اصلیشون فقه هست برام یه سوال پیش اوم ...

فقه هم خونده چون اول طلبگی خوند بعد رفت و دکترای روانشناسی گرفت

دقیقا این اتفاق واسه منم افتاده هرروز ی شماره مختلف ب من زنگ میزنه,چنتا بوق میخوره قط میشه فهمیدم اگه جواب بدم هکم.میکنن حسابمو خالی میکنن کلا محل نمیزارم خودش قطع میشه

ببین عزیزم برات گفتم من روی دکتر ومشاور فوق العاده حساسم فوق‌العاده،کوچکترین بدی ببینم دیگه پیشش نمی ...

ممنونم عزیزدلم، البته اینکه مذهبی هستن باعث میشه که شوهرم شاید راحت تر قبول کنه که بریم پیشش، چون فقط میگه مشاور باید زن باشه من خوشم نمیاد بدی پیش مشاور مرد درد دل کنی(میگم که کلا خیلی بددل و غیرمنطقی و مضطربه ). انشالله خودم یه جلسه تنها برم اول پیششون و ببینم نگرش و قاطعیتشون چطور هست. چون ما چندتا مشاور خانوم رفتیم تاثیر آنچنانی نداشت. مثلا من شوهرم میگفت هرجا میری باید همون لحظه بهم بگی و امنیت سفر اسنپ رو هم برام بفرستی که من ببینم هر لحظه کجایی که یه وقت خدایی نکرده مشکلی برات پیش نیاد!!! و مشاور هم میگفت خب براش بفرست خیالش راحت بشه چه اشکالی داره!! در حالیکه مشکل رو ریشه یابی و حل نمی کرد. فقط میگفت باهم حرف بزنین و کنار بیایین. یکسال ما هفته دوبار رفتیم پیشش آخرشم فقط پولامونو ریختیم تو جوب. در حالیکه اگر مشاور با قاطعیت برخورد میکرد تو چند جلسه میتونست مشکل رو رفع کنه. چون شوهر من کلا آدم دهن بینیه، اگر مشاور جلوش وایسه و قاطعانه بگه روش اثر میزاره.

گلم ببخشید میتونم بپرسم مشکل شما در چه زمینه ای بود؟ البته اگر اشکال نداره.

ممنونم عزیزدلم، البته اینکه مذهبی هستن باعث میشه که شوهرم شاید راحت تر قبول کنه که بریم پیشش، چون فق ...

عزیزم خیالت راحت باشه حتما رفتی پیشش نتیجه رو بیا اینجا به من بگو  تاپیک رو ذخیره کن خبرش رو بده یا بیا خصوصی،درخواست دوستی برات میفرستم

عزیزم خیالت راحت باشه حتما رفتی پیشش نتیجه رو بیا اینجا به من بگو  تاپیک رو ذخیره کن خبرش رو بد ...

خیر ببینی خواهر جان، انشالله مشکلم حل بشه و تا عمر دارم دعات کنم🌿