2777
2789
عنوان

حدس بزنید جنسیت نی نی چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 3620 بازدید | 52 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی بوده دهنش تلخ باشه

ته گلو

و بچه اش پسر؟

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

منم اینارو نداشتم دختر شد

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

منم همین علائم رو دارم تهوع صبحگاهی دارم، عاشق شیرینی شدم از مرغ متنفرم چیزای ترش و شور دلمو میزنه ب ...

منم بشدت ترشی و شوری و ماهی دوست دارم

از شیرینی متنفرررم و به بو خیلی حساسم

شیرینی میخورم انگاری قندم روی ۵۰۰

اینقده تشنه م میشه

میخوام خفه بشم

اخر ماه سونوی ان تی دارم

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

کسی بوده دهنش تلخ باشه ته گلو و بچه اش پسر؟

من ته گلوم تلخه حالت تهوع نداشتم سوزش معده هم داشتم ان تی گفت پسر ببینم انومالی چی میشه

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
من ته گلوم تلخه حالت تهوع نداشتم سوزش معده هم نداشتم ان تی گفت پسر ببینم انومالی چی میشه

منم ته گلوم هست

من اگر گرسنه م بشه و بهش نرسم حالت تهوع دارم و گرنه بالا نیاوردم اصلا

کسی بوده دهنش تلخ باشه ته گلو و بچه اش پسر؟

اره من همون حالم ان تی گفت پسره 

واسه پسرم عصرا تهوع داشتم الانم عصرا تهوع دارم 

برای دخترم صبح ها تهوع داشتم 

الان صبح ها خوبم

خدایا مراقب عزیزانم باش❤
منم ته گلوم هست من اگر گرسنه م بشه و بهش نرسم حالت تهوع دارم و گرنه بالا نیاوردم اصلا

نه من تهوع نداشتم سوزش معده داشتم بالا حواسم نبوده و سرگیجه البته من جنسیت برام مهم نیست 

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»