2777
2789
عنوان

درباره چنین مادری چه فکری میکنید؟

386 بازدید | 35 پست

مادری که بعد فوت همسرش به بچه هاش با وجودی که بارها و بارها گفتن خونه ای که توش زندکی میکنی مال خودته و ما هیییچچشمداشتی بهش نداشته و نداریم

فقط دو تا دختر داره و بارها بهش گفتن

اما میگه برا اینکه حسن نیتتونو به من ثابت کنید بعد از حصر وراثت بیایید خونه رو بنام من کنید،در موردش چه فکری میکنید؟ آیا این خواسته منطقیه؟

البته که واقعا هیییییچ چشمداشتی نیست و اگرم بنامش بزنن و نزنن فرقی بحال بچه ها نداره واقعا

و اینکه ارزش اون واحد  اپارتمان ۲۰ میلیارد به بالاست 

فکر می کنم از جانب بچه ها خیالش راحت نیست

یا تو زندگی با همسرش سختی زیادی کشیده

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزنید به نامش صلح عمری کنید 

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

آره بزنید به نامش ولی با مادرتون صلح عمری کنید که دور از جونش بعد از فوت خونه به شما برسه، چون که ببخشید اینجور میگم ولی ممکنه مادرتون مجدد ازدواج کنه و اون خونه سهم الارث همسر دومش هم به حساب میاد، آدمیزاد باید فکر همه چیز رو بکنه 

خب اگه واقعا اونطوره خونه رو به نامش بزنن خیالش راحت نیست 

خیالش واقعا نمیدونم چرا راحت نیست 

یکشری پیش فرضای ذهنی داره

و البته بعد فوت پدر خیلی پولکی شده 😔😔 تو برنامه هاش هیچ جایگاهی برای تامین اینده ی بچه هاش نیست

اگ واقعا چشم داشتی نیس روش پس بنامش کنید اون ارث اگ از شوهرشه که واقعا حقشه و نامردیه بخاطر نداشتن ...

نه کی گفته پسر نداشته باشه به خواهر برادرای متوفی میرسه؟

وقتی طبقه ی اول وراث شامل هنسر و فرزند هست چیزی به برادر خواهر متوفی نمیرسه

آره بزنید به نامش ولی با مادرتون صلح عمری کنید که دور از جونش بعد از فوت خونه به شما برسه، چون که بب ...

اتفاقا خودشم میگه صلح عمری میکنم 

اونجوری دیگه نیازی به حصر وراثت بعد از ۱۲۰شال نیست؟