۲ تا بچه دارم ۶ ساله و ۱ ساله ، دخترم روکه ۶سالشه یبار دانه انارگیرکرده تو دماغش ، یبار پشتش چسبیده به بخاری ، یبار هم موتور توکوچه به پاش خورد ، پسرم ۱ سالشه دیروز پاشنه پاش رو با رنده خردکن برید ، تواین ۶ سال این اتفاقا واسه بچه هام افتاده ، مامانم وشوهرم ومادرشوهرم میگن بچه داری بلد نیستی بنظرتون راست میگن یا طبیعی این اتفاقات ؟؟
عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه‼️
بچه بازگوشی داره مجسمه نیست که صبح بذاریش یه گوشه شب برش داری.پسر منم یه بار مروارید کرد تو دماغش
به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
کاملا طبیعیه بچه بازگوشی داره مجسمه نیست که صبح بذاریش یه گوشه شب برش داری.پسر منم یه بار مروارید ک ...
ولله آنقدر به من میگن که مواظب بچه نیستی و فلان که خودم باورم نشده نکنه که من حواس،پرتم و واسه بچه کسی ازاین اتفاقا پیش نمیاد
عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه‼️
هفته پیش پای دختر من با چای سوخت باید بگم مادر بدی ام؟ من که راضی نیستم ی خراش کوچولو روی بدن بچه هام بیفته!کی از مادر دلسوز تره؟ هرچند تا رسیدیم به درمانگاه خودمو لعن و نفرین میکردم ولی شوهرم میگفت پیش میاد تو که دوست نداشتی اینجوری بشه آروم باش
خب یکم حواست رو باید بیشتر جمع کنی،رنده خوردکن رو زمین چکار میکنه؟؟هرچند بچه تا بزرگ بشه خیلی اتفاق ها ممکنه براش بیفته،ولی آدم تاجایی که میتونه باید احتیاط کنه
خب یکم حواست رو باید بیشتر جمع کنی،رنده خوردکن رو زمین چکار میکنه؟؟هرچند بچه تا بزرگ بشه خیلی اتفاق ...
توکابینت بوده برداشته منم توحمام بودم پیش دخترم گذاشتمش یه لحظه ولی ...
ولله آنقدر به من میگن که مواظب بچه نیستی و فلان که خودم باورم نشده نکنه که من حواس،پرتم و واسه بچه ک ...
بیخود گفتن.همین مادرشوهرا با این ادعاهاشون یه جای سالم تو تن پسرشون نیست😂واسه همه پیش میاد خیالا راحت
پسر من یه بار ساعت ایستاده رو انداخت که تاجش خورد روی سرش.ساعت تیکه تیکه شد
به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
پسرم دستش شکسته دماغش ضرب دیده پاش پیچ خورده 3 بار بیمارستان بستری شده در شیشه ای حمام رو محکم ک ...
آره منم همین رومیگم بهش میگم مامان جون شما خودت هزارتا بلا سربچه هات اومده تابزرگ بشن میگه من اون موقع هزارتا کارداشتم دامداری و زمین و... توالان تواین زمانه یک هزارم کارهای قبل منو نمیکنی فقط باید حواست به بچه باشه
توکابینت بوده برداشته منم توحمام بودم پیش دخترم گذاشتمش یه لحظه ولی ...
اینا دلیل نمیشه لگن بچه داری بلد نیستی،یه بار انگشت شصت دخترم که ۴سالش موند مونده بود لای در مادرمینا یه بچه دیگه محکم درو بسته بود،تقریبا یک سانت ازانگشتش کلا جدا شده بود گوشتش یک ماه شبا فقط کابوس میدیدم
وای منو چی میگی دخترم نخود گذاشت بینی . ی نخود بود تو تیشرتش من فک کردم همون تو دماغش بود افتاد بخدا ده بار تو بینیشو دیدم حتی چراغ قهوه زدم بعد دیدم فرداش چشماش قرمز همش آب ریزش بینی داره اشتها ب غذا نداره همشم عطسه میکنی دوبار بینیش دیدم دیدم وای نخود هست ی کوچولو معلوم بود میخواستیم ببریمش بیمارستان ک خداروشکر شوهرم ی طرف بینیشو گرفت گفت محکم فین کن یهو نخود افتاد باکلی خون از بینی دخترم تا ی هفته شبا از استرس نمیتونستم بخوابم.....یبارم پسرم از رو اُپن افتاد ی هفته لنگ میزد
اینا دلیل نمیشه لگن بچه داری بلد نیستی،یه بار انگشت شصت دخترم که ۴سالش موند مونده بود لای در م ...
وای چه وحشتناک😟😟 تا اون انگشت خوب بشه مادرهزاران بار افسوس میخوره هرروز راستش روبخای من خودمم خودم روسرزنش میکنم
وای منو چی میگی دخترم نخود گذاشت بینی . ی نخود بود تو تیشرتش من فک کردم همون تو دماغش بود افتاد بخدا ...
دختر منم انار کرده بود توبینیش