2777
2789
خانمای نی نی سایت تا تقی به توقی میخوره گریه میکنن گریه چرا همین درخواستو ازش بکن بگو من نیا زبه ت ...

گفتم ۲۰بار گفتم اینقدر باهاش بحث کردم نیست ک چیزی نگفته باشم اما دلم خنک نمیشه هرچی میخوام بهش فکرنکنم نمیشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امسال از خانوادم دورم انتظار داشتم سوپرایز کنه خیلی دلم گرفته دیشب حالم خیلی بد بود هیچوقت اینجوری ن ...

وای منم همین حسو داشتم حامله ام هستم بدتر حساس شدم مردم بسکه گریه کردم و حال بد بخودم دادم داغونم

گفتم ۲۰بار گفتم اینقدر باهاش بحث کردم نیست ک چیزی نگفته باشم اما دلم خنک نمیشه هرچی میخوام بهش فکرنک ...

اینطوره برو واس خودت خرید کن خودتو مهمون کن هرچی از دلت گذشت بخر بخور

البته اگه مشکل مالی ندارید

منکه کارم تو بازاره از بین ۱۰۰نفر شاید ۵نفرو دیدم که شوهراشون به‌تولد و این چیزا اهمیت میدادن(اونم خانمه دلش با شوهرش نبود  قصد توهین به کسی رو نداشتم نظر خودمو گفتم چیزی که دیدم اطرافم) ..اینایی هم توی فضای مجازی میبینید خودشون میرن تدارک میبینن بعد مینویسن مرسی همسری...حقیقت زندگی خیلی چیزارو نداره ...

واسه تولد نبوده مامانم برام کیک کرفت هدیه گرفت ولی توقع داشتم یکاری کنه خوشحال شم 

غصه خوردن نداره

تو خوبه اینا رو مامانت برات انجام داده

من ۴ ماهم بود تولدم ، شوهرم حتی همون تبریک رو هم نگفت

نکنه مگه مهمه

شوهر من برای همه خانواده اش تولد میگیره کیک میخره کادو میخره

تولد پارسال من روز تولدم الکی دعوا راه انداخت با من قهر کرد

یه کادو خرید گذاشت بغل تخت بهمم نداد

جمعه تولدشه می خواست مامانش اینا رو بگه بیان خونه ما. دیروز الکی دعوا راه انداخت منم تا شنبه باهاش حرف نمیزنم  کادو هم خریدم میزارم بغل تخت خوابمون 

عقده ای هم نیستم ها فقط می خوام معنی کاراش رو متوجه بشه

عزیزم چرا غصه می خوری عین همین رو تولدش تلافی کن