2777
2789
عنوان

لکه سفید در مغز کودک

4041 بازدید | 13 پست

سلام بچمو ام آر آی انجام دادم.دکتر گفته ۲لکه سفید در مغزش هست. هیچ توضیحی نداد هیچ دارویی هم نداد.اگه کسی تجربه ای داره لطفاً و لطفاً جواب بده.اسال و میشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه جواب بدین؟ دختر منم ۱۶ ماهشه ، ام ار ای گفته لکه سفید رو مغزش داره

سلام من پیامتنو ندیده بودم.فعلا که زیر نظره دکتره. کاردرمانی و گفتار درمانی میبرمش.به  چند نفر تفسیر ام آر آی رو نشون دادم گفتند موقع زایمان ممکنه چند ثانیه اکسیژن به مغز نرسیده باشه و این لکه بوجود اومده.یه سریال آدمو ناامید می کنند و یه سری هم ما رو امیدوار. موندیم بزرگ بشه ببینیم چی میشه.

سلام من پیامتنو ندیده بودم.فعلا که زیر نظره دکتره. کاردرمانی و گفتار درمانی میبرمش.به چند نفر تفسیر ...

تو نوزادی درگیر رفلاکس و کولیک و اینا نبود؟؟

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

دختر منم ۱۲ ماهه هست لکه سفید اطراف بطن هست ،، دکترا جواب درستی بهمون ندادن ، خیلی نگرانم .. حرکاتش ...

سلام لطفا جوابمو میدین دکترا بالاخره چی گفتن بهتون؟ الان وضعیت بچتون چطوره ؟ راه رفتن و حرف زدن و یادگیریش لکه سفید اطراف بطن چکاری باید کرد؟ کدوم قسمتها تاثیر میذاره