2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برادر من گرفت 

ولی چون از طریق شرکتشان گرفت گردش حقوقش را خواستن

ضامن هم میخواهد باید ضامن تو رسالت حساب باز کنه 

یک سری سایت هست انجا مشخصاتش و بده بعد هم سفته بده 

کاربر خیلی قدیمی هستم ... 

شوهرم تازه ۵۰ گرفت امتیاز داشت ضامنم همکارش بود

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

ضامن میخواد امتیازیه میتوتی از بعضی جاها بخری ولی خیلی قسطش بالاست مثلا برلی ۶۰ میلیون باید ماهی پنح و خورده ای قسط بدی ۱۲ ماهه

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
از مهر ایران گرفتم  پول خوابوندم  و ضامن که خوب همه بانک ها میخواد

شما گواهی اشتغال بردی یا ب زنان خانه دار هم میدن

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

من ب اینش کاری ندارم یه ساعت پرداخت قسطت دیر بشه مدرتو درمیارن ما میزنیم ب حساب ۶صب کسر میشه یا نزنزن ۶ صب پیام میاد و ۸به دوتاضامن زنگ میزنن مثلا برا یه روز تاخیر که اره اگ نزنه کسر میکنیم از حقوقتون تا اخر امروز 

برای حاجتم اگه میشه یه صلوات بفرس قربة الي الله🌸

شهر ما بانک رسالت نداره 

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
از مهر ایران گرفتم  پول خوابوندم  و ضامن که خوب همه بانک ها میخواد

سه برابر وام میدن یا دوبرابر ۱۸ درصده؟

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

سلام 

مادوتاوام گرفتیم

برای 2درصد قبلاتاسقف60م.ت وام میدادن الان انگارتغییرکرده

تاسه ماه حداقل باید پول تو حساب باشه معدل حساب میگیرن

یه دونه ضامن داشتیم

برای وام دوم که این ماه قسط اخرشه فامیلی گروه تشکیل دادیم سیستمی ضامن درضامن میشه و وام میگیری

1401ما40م.ت گرفتیم ماهی4.1م.ت قسط اولش کمتره 

هرچی پول بیشتر باشه و تعداد ماه بیشتری تو حساب باشه مبلغ قسط کمترمیشه

چون خیلی کاراش اینترنتیه یکم سختش میکنه من خودم بلد نیستم همسرم کاراشو انجام میده

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم حافظ خونوادم باش

دانشجو معلم میتونه ضامن باشه؟

اره 

خواهرم بود شد

فیش حقوقی دارن دیگه

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.