2777
2789
عنوان

خانم ها و مادران شاغل چیکار می کنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1850 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخخ یعنی علتش چیه؟ گاهی نگران میشم

نه بابا نگران نباش من دکتر بردم گفت نگران نباش تا ۱۳ ۱۴ ماه فرصت هست البته یه بچه ای بود ۱۷ ماهش بود دندون درنیاورده بود که آورده بودن دکتر

مرخصیم تموم شد دخترم ۹ ماهه بود

میزاشتم پیش مامانم  

غذای کمکی و غذای خودمونم درست میکردم

قبل اتمام مرخصی  یه خونه تکونی کرده بودم و  فریزر رو پر کرده بودم ( بادمجون سرخ شده،  هویج خلال و ...) 

البته من دبیرم و ۳ روز کاری تا ساعت ۲ بودم

من یه زن موفقم که قدر داشته هامو میدونم و برای رسیدن به خواسته هام تلاش میکنم....پیش به سوی خوشبختی

دیگه همه چیزت باید رو دور تند و فشرده باشه

منم مادرخودم و مادرهمسرم نگهش می داشتن خدا عمرشون بده

تمیزی خونه اکثرا میشه اخر هفته دیگه

من عصر تا میرسم باید بعد نهار سریع برم غذای شب و فردا ظهرو بذارم

ایشالا شوهرت ادا نداره غذای یخچالی میخوره

اخر هفته ها دو سه وعده غذا درست کن فریز کن

خورشت ها-مواد لوبیا پلو و ...

نه بابا نگران نباش من دکتر بردم گفت نگران نباش تا ۱۳ ۱۴ ماه فرصت هست البته یه بچه ای بود ۱۷ ماهش بود ...

خداکنه تا یک سالگی شون در بیارن و برامون مشگل ساز نباشه.

قد و وزن نی نی شما خوبه؟

من میگم شاید دخترم ریزه میزه اس بخاطر اون دندون نداره🙄🥴

بچه ها سلام...🙋‍♀️
خداکنه تا یک سالگی شون در بیارن و برامون مشگل ساز نباشه. قد و وزن نی نی شما خوبه؟ من میگم شاید دخت ...

نه بابل نگران نباش حتما درمیارن پسر منم گاهی قدش خوبه وزنش کمه گاهی وزنش خوبه قدش کمه آدمو دق میدن تا بزرگ شن😫😫😫

این قانون برداشته شده که تا دوسالگی یک ساعت دیرتر برن یا زودتر تعطیل بشن بخاطر شیردهی ؟

هستش عزیزم 

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
دیگه همه چیزت باید رو دور تند و فشرده باشه منم مادرخودم و مادرهمسرم نگهش می داشتن خدا عمرشون بده ت ...

آره بیچاره میخوره همین دور تند منو میترسونه چون من تو کارهای هول هولکی استرس میگیرم