2777
2789
عنوان

علت ودرمان وسواس فکری

5302 بازدید | 10 پست

سلام من سال ها درگیر وسواس فکری بودم اونم از هر نوعی یه مدت افکار شرم اور یه مدت کفر یه مدت شکاکی یه مدت اینکه نکنه به کسی اسیب بزنم و مدام تو ذهنم میومد که برو اسیب بزن  اونقد که زار زار گریه میکردم و هیچکس هیچ کمکی نتونست بهم بکنه ازدواج کردم و رفتم اروپا  یه برهه ای چون مجبور بودم ۱۲ ساعت سر پا باشم ومدام مشکلات پیش میومد و مدام فکر یادگیری زبان بودم چون مجبور بودم زبان یاد بگیرم و تا شب خسته خسته تو رخت خواب میرفتم  برا همین چند سال  وسواسم از بین رفت تا اینکه چند ماهی میشه برا همیشه به ایران برگشتم و تو خونه تقریبا بیکار هستم و دوباره عود کرده متوجه شدم مشکل من و اکثر کسایی که وسواسی هستن یامشکلات هورمونی یا کمبود ویتامین ها از جمله ویتامین D و ب ۱۲

و همینطور خوردن غذا های سرد یه چیزی هم که متوجه شدم اینکه داشتن یه شغل و همینطورتاکید میکنم  رفت و امد فامیلی این وسواس رو تقریبا کم میکنه 

من خودم الان درگیرشم و متوجه شدم مشکل هورمونی دارم مشکل کمبود ویتامین ها فقر اهن دارم دارو مصرف میکنم در طول ماه شکر خدا فقط چند روزش وسواس دارم از خدا میخوام که کمکم کنه حالم بهتر بشه  و هرکی دچار این سرطان فکری هرچه زودتر خوب بشه 

شما هم تجربه هاتونو دوس داشتین بگین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و من

🤒

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بله عزیز خیلی قشنگ توضیح دادین.کنترل این مشکل چند تا تکنیک مهم داره اما از همه مهمتر داشتن مشغله مثبت هست که همیشه به مراجعام میگم خیلی مهمه داشتن هدف و سرگرمی

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@
ان شالله که بهتر بشی  منم دارم در مورد بیماری ها  دیگه خیلی رو اعصابمه  یه سر  ...

من داداشم وسواس شمارو داشت الان خوبه مدام مامانم دکتر میبردش امروز دکتر میرفت دکتر میگفت مثلا چشمش خوبه فردا میگفت گردن درد داره  نکنه ام اس باشه دوباره دکتر اونقد سنوگرافی و ازمایش میدادخیلی ها میشناختنش 

الان سر کار حالش خوبه دیگه نمیگه مریضم  

من داداشم وسواس شمارو داشت الان خوبه مدام مامانم دکتر میبردش امروز دکتر میرفت دکتر میگفت مثلا چشمش خ ...

اره سرکار بری فکرت مشغول میشه 

یعنی درمان خاصی نکرد؟

دیگه

والا...دیگه...والا...

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
اره سرکار بری فکرت مشغول میشه  یعنی درمان خاصی نکرد؟ دیگه والا...دیگه...والا...

نه درمان نکرد ببین وقتی سرکار بری کم کم اوتقد با ادمای مختلف سرو کار داری اوایلش اذیت میشی شاید حس کنی وسواست داره بیشتر میشه ولی به مرور تغییر میکنی من یه دوستی دارم وقتی بچش به دنیا اومد همش فک میکرد بچش میمیره هرچیزی رو بهش ربط میداد حتی خواب هاشو شب و روز بچشو بو میکشید و گریه میکرد فکراش خیلی اذیتش میکردن حرف هیچکی هم قبول نداشت همش دلیل برهان میاورد برا فکراش یه زره که بچه چند ماهه شد دوستم رفت دانشگاه مجبور میشد بچه رو پیش مادرش بزار هزار بار بهش میگفت که مراقبش باشه با استرس دانشگاه میرفت خودش میگه همون موقع اونقد حجم درسام زیاد بوده اون افکار خود به خود رفتن 

نه اینکه ادم درمان نکنه ولی یکی از مهمترین دلایل وسواس بیکاری من به خاطر وسواس خودم سالها پرسجو کردم بیکاری کمبود ویتامین ها به هم خوردن هورمون ها بیش از حد تنها بودن اینا مهمترین دلیل وسواس هاس

من داداشم وسواس شمارو داشت الان خوبه مدام مامانم دکتر میبردش امروز دکتر میرفت دکتر میگفت مثلا چشمش خ ...

سلام عزیزم میدونم پستت مال زوده اما من صدا بیزاری شدید دارم کمبود ویتامین دی خیلی دارم اما ب 12 نمیدونم ممکنه مال اونا باشه و ایا با مصرف ویتامین بهتر میشم؟

پسرام یعنی خود خوشبختی