سلام من سال ها درگیر وسواس فکری بودم اونم از هر نوعی یه مدت افکار شرم اور یه مدت کفر یه مدت شکاکی یه مدت اینکه نکنه به کسی اسیب بزنم و مدام تو ذهنم میومد که برو اسیب بزن اونقد که زار زار گریه میکردم و هیچکس هیچ کمکی نتونست بهم بکنه ازدواج کردم و رفتم اروپا یه برهه ای چون مجبور بودم ۱۲ ساعت سر پا باشم ومدام مشکلات پیش میومد و مدام فکر یادگیری زبان بودم چون مجبور بودم زبان یاد بگیرم و تا شب خسته خسته تو رخت خواب میرفتم برا همین چند سال وسواسم از بین رفت تا اینکه چند ماهی میشه برا همیشه به ایران برگشتم و تو خونه تقریبا بیکار هستم و دوباره عود کرده متوجه شدم مشکل من و اکثر کسایی که وسواسی هستن یامشکلات هورمونی یا کمبود ویتامین ها از جمله ویتامین D و ب ۱۲
و همینطور خوردن غذا های سرد یه چیزی هم که متوجه شدم اینکه داشتن یه شغل و همینطورتاکید میکنم رفت و امد فامیلی این وسواس رو تقریبا کم میکنه
من خودم الان درگیرشم و متوجه شدم مشکل هورمونی دارم مشکل کمبود ویتامین ها فقر اهن دارم دارو مصرف میکنم در طول ماه شکر خدا فقط چند روزش وسواس دارم از خدا میخوام که کمکم کنه حالم بهتر بشه و هرکی دچار این سرطان فکری هرچه زودتر خوب بشه
شما هم تجربه هاتونو دوس داشتین بگین