2777
2789
عنوان

بچه ها شما باشید با این اخلاق خانواده شوهر چه عکس العملی نشون میدید

| مشاهده متن کامل بحث + 28 بازدید | 33 پست
خب دیگه حالا ک پروهستن پرو باش و صد البته رو شوهرت کار کن تا اینجور مواقع ب پدرش بگه ن مثل خواهرم ک واقعا ن میگفت خونواده ابجیم اونقد پرو بودن ک هروقت مامانم براشون مهمونی گوفت باباش میزنگید میگفت ببخشید دومادامم دعوت کنید
اگر مردی 👱🏻می خواهد همسرش👰🏻 مانند فرشته ها بی نظیر باشد اول باید مکانی چون بهشت🎑 برایش فراهم کند.....!!!!👌🏻 خانوما خیلی ریز برید اون دست قشنگه رو ......👏🏻
آره شوهرم خداروشکر خوبه ولی اینجور مواقع اصلا با مامانش اینا حرف نمیزنه میگه زشته رودوایسی قرار می گیره بیشتر میگه من تقصیر کارم
خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهرشید نکه خواهرشوهراش میان و این راضیه و از ته دل دعوت کرده تشون!!!!!! مطمئن باش اونام معذبن اما میان و کار خودشون رو میکنن و این طفلی حرص میخوره
اگر مردی 👱🏻می خواهد همسرش👰🏻 مانند فرشته ها بی نظیر باشد اول باید مکانی چون بهشت🎑 برایش فراهم کند.....!!!!👌🏻 خانوما خیلی ریز برید اون دست قشنگه رو ......👏🏻
شوهرم نمیاد بدون دعوت خودمم خجالتم می گیره خیلی اخلاقشون گنده خونهومادرشوهرم میرم خواهرشوهر کوچیکم همش تو قیافست اونم سه هفته یبار میرم ایندفعه خودشون دعوت کردن رفتیم
الان برهدرشوهرم تهرانه می خواد زن بگیره اصلا حوصله ندارم باهاشون یجا باشم مجبوزیم همه بریم خونه برادرشوهرم واسه مراسم عقد اوندفعه واسه خواستگاری رفتیم همه خونه برادرشوهرم بودیم یه حرفهایی زدن که پشیمون شدم از رفتنم فقطم برادرشوهرم ازم دفاع کرد شوهرم فقط به مامانش گفت این چه حرفیه می زنی
مادرشوهرم تو روم نگاه کرد گفت ما عروس دوست نداریم داماد دوست داریم مخصوصا تو به خدا تا بحال بهشون یه بی احترامی کوچیک نکردم با اینکه اینقدر سردن با حرفاشون اذیتم میکنن