2777
2789
بچه ها من عروس اولم پنج ساله ازدواج کردم شهر مادر شوهرم اینا با شهر ما نیم ساعت فاصله داره خواهر شوهرمم تو شهر ما ازدواج کرد شهری که منو شوهرم زندگی می کنیم مادرشوهرم اینا هر وقت میان خونه ما به ما میگن حتما باید اونارم دعوت کنیم یعنی دخترشو دامادشو ولی خونه اونا میرن به ما نمیگن دعوت نمی کنن
اگرم بکنن تنها دعوت می کنن که ایندفعه خودشون با مادرشوهر م اینا اومدن رفتنو دیگه نه دعوت کردن نه زنگ زدن برادرشوهر م تهرانه هر وقت میاد خواهرشوهرم دعوتش میکنه ولی به ما حتی یه زنگم نمی زنن فقط انتظار دارن دوتا خواهرشوهر دارم که فقط واسه هم جون میدن خیلی حسودن نمی دونم چیکار کنم که هم می خوان ارتباط داشته باشن هم سردن الان برادرشوهرم داره ازدواج می کنه می ترسم فردا اگه بخوام اونو دعوت کنم با خانومش همه با هم بیان در صورتیکه خونه خواهرش بخوان برن اصلا به ما نمیگن شما بگید من چیکار کنم خودتون باشید چیکار می کنید
خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
میزبان شمایی مادرشوهر هر چی میگه بدار بگه بگو چشب ولی دعوت نکن اگرم اعتراض کرد بگو اونا دعوت نمیکنن مارو نمبخوام مجبور به رفت و امد بشن!!! یا اگر خودت دوس داری رفت و امد کنی وقتی پدرشوهر مادرشوهرت از خونه تو میرن خونه اون راحت تو و شوهرتم باهاشون برین!!!!!
از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
من دربرابر خانواده شوهر فقط یه کار بلدم که خیلی هم خوب جواب داده ازشون خیلی توقع میکنم همش میگم من عروسم وظیفه اشونه برام انجام بدن وقتی توقع ات از دیگران زیاد باشه اونا وقت نمیکنند ازت توقع داشته باشن
‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا مثل خونواده ابجیم این وسط چون شوهرت پسر بزرگه همه نگاها روشه و خودشونو اختیار دار دارن و خونه خواهر شوهرت براشون خونه مردم تلقی میشه و صاحب اختیار نیستن!!!! شما این وسط فقط باید با شوهرت حرف برنی و هیچکسو مقصر ندون تا شوهرت پشتت نباشه همین اش و کاسه ست از الان بازهمسرت بحرف تا دفعه بعد اگه اسم خواهر شوهراتو بردن خود شوهرت بگه ن
اگر مردی 👱🏻می خواهد همسرش👰🏻 مانند فرشته ها بی نظیر باشد اول باید مکانی چون بهشت🎑 برایش فراهم کند.....!!!!👌🏻 خانوما خیلی ریز برید اون دست قشنگه رو ......👏🏻
شما چقدر رو این چیزا حساسین،ما خودمون خوبیم،ک چند سال یه بارم خونه برادر شوهر یا خواهرشوهرمو نمیبینیم،اونام نمیان خونه ما،هرموقع جشنی مراسمی چیزی باشه میریم خونه هم،،یعنی غریبه خودی یکیه برامون،اینجا چقدر میبینم از این تاپیکا ک من دعوت کنم نکنم دعوت کرده برم نرم اون چرا منو دعوت نکرد،بابا بیخیااااااال دوریو دوستی
ولی برهدرشوهرم اینطوری نیست هر چی دلش بخواد بهشون میگه از الان بخاطر خانومش با اینا بحث کزد بخاطر یه مسائلی که تو خواستگاری پیش اومده بود باز م مادرشوهر م میگه این بچم کع برادرشوهرم باشه از همه بهتره
من که کلا هر کاری خانواده شوهرم کردن همون جا با شوهرم دعوا کردم متوجه شد که خانواده اش چه کارهایی میکنند دیگه کاملا کاملا طرف منه مثلت همون موقع که خواهرش شمارو دعوت نکرد باید به شوهرت میگفتی چرا مارو دعوت نکردن ما که همیشه اونا رو دعوت میکنیم
ببین مطمئن باش شوهرت هیچوقت ب خواهرش نمیزنگه ک ماهم میایم چون نمیخواد منت دوماد خونه رو سرش باشه
تو باید وارد عمل بشی و اونجور مواقع بزنگی بگ شنیدم فلانی اونجاس ماهم میایم
بزنگ ب شوهرم و بگو زودتر بیاد دنبالم
و قطع کن تل رو
یه جوری بذارش توو امپاس
احه بازهرکی مثل خودش رفتار نکنی واقعا ضرر میکنی
اگر مردی 👱🏻می خواهد همسرش👰🏻 مانند فرشته ها بی نظیر باشد اول باید مکانی چون بهشت🎑 برایش فراهم کند.....!!!!👌🏻 خانوما خیلی ریز برید اون دست قشنگه رو ......👏🏻
ببین پدر شوهر من از تمام عروس هاش توقع داره جز من به من که میرسه دست به عصا رفتار میکنه همش مواظبه چیزی نگه بهم بربخوره برای اینکه هر چی دیدم و شنیدم همون موقع گلایه کردم اونا هم دیدن من توقع هام بالا است خیلی مواظب رفتارشون انند
فقط رو شوهرت کار کن عزیزم
میپرسیم چطور سکوت کردند تا کربلا رخ داد ؟ چرا هیچ کس کمکی نکرد و مرگ بر یزید . آیندگان نیز خواهند پرسید(تصاویر یمن را دیدند😔) چطور سکوت کردند تا کربلای یمن رخ داد؟ چرا هیچ کس کمکی نکرد و مرگ بر آمریکا____________ ساسان سروش
ماتیک جون یبار دعوتشون کردیم به اونا نگفتیم چون اینا ناهار اونجا بودن از خونه خواهرشوهرم می خواستن بیان خونه ما پدرشوهرم به شوهرم زنگ زد از همونجا که به خواهرتم بگو بیاد شوهرمم به پدرش گفت خودتون بگید با شما بیان ولی وقتی اومدن همه ناراحت بودن با شوهرم بحث کردن که شوهر خواهرت ناراحت شده که چرا زودتر دعوت نکردن‌مارو شوهرمم به اجبار اینا بهشون زنگ زد دوباره وباالاخره اومدن واقعا اعصابم خورد بود
ببین مطمئن باش شوهرت هیچوقت ب خواهرش نمیزنگه ک ماهم میایم چون نمیخواد منت دوماد خونه رو سرش باشه تو باید وارد عمل بشی و اونجور مواقع بزنگی بگ شنیدم فلانی اونجاس ماهم میایم بزنگ ب شوهرم و بگو زودتر بیاد دنبالم و قطع کن تل رو یه جوری بذارش توو امپاس احه بازهرکی مثل خودش رفتار نکنی واقعا ضرر میکنی وای اینجوری که خیلی ضایعس خودش تحمیل کنه این بنده خدا زنگ میزنه اونا رو دعوت کنه مگه میشه بره بعدم بگن بدون دعوت سرش رو میندازه میاد فقط باید بتونه همسرش رو قانع کنه که اون با مادرش صحبت کنه