2777
2789

یه لپتاب میخوام بخرم میخوام ببینم که برای کارای سنگین خوبه یا نه...

لپ تاب ایسوز مدل X555L
حافظه داخلی SSD 480‪GB
رم 8GB DDR3
سیستم عامل Windows 10
پردازنده core i5_ 52oou
گرافیک Gefore 820‪m 2GB
نسل پنجم
منظورم کارای مهندسی هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به لپتاب واردی؟

نه ولی رشتم معماریه 

دوستم core i5 بود نمیکشید 

ببین کارتو راه میندازه در حد دانشگاه ولی اگه بخوای حرفه ای کار کنی و رندر بگیری و زیاد ازش استفاده کنی نمیکشه 

من عاااشق زمستونم❤️
نه ولی رشتم معماریه  دوستم core i5 بود نمیکشید  ببین کارتو راه میندازه در حد دانشگاه ولی ...

وای چقد خوب باهات اشنا شدم ...من میخوام نرم افزار مهندسی یاد بگیرم که پروژه قبول کنم و ازش درامد دربیارم الان یکی میخواد لپتابشو بفروشه اینا اطلاعات لپتابش بود ...راستی تا چه حد نرم افزار میتونم رو این نصب کنم

تا سال  اخر دانشگاه رو میتونه دوام بیاره؟

آره میاره 

باز از استاداتون بپرس 

بگو این لپتاپو دارم همین خوبه استفاده کنم یا برم یکی دیگه بخرم؟

من عاااشق زمستونم❤️
آره میاره  باز از استاداتون بپرس  بگو این لپتاپو دارم همین خوبه استفاده کنم یا برم یکی د ...

من امسال میخوام ثبت نام کنم دانشگاه هنوز استاد ندارم.....به نظرت پروژه بقیه رو میتونم با این انجام بدم برای درامد...منظورم پروژه سال بالاتری هاست

من امسال میخوام ثبت نام کنم دانشگاه هنوز استاد ندارم.....به نظرت پروژه بقیه رو میتونم با این انجام ب ...

به خدا نمیدونم من اطلاعاتمو بهت گفتم از این بیشتر چیزی نمیدونم 

از یکی که وارده راهنمایی بگیر 

من عاااشق زمستونم❤️