2777
2789
عنوان

یه لحظه میاین نظرتونو بگین لطفا

84 بازدید | 15 پست

شوهرم کارش یه شهر دیگست خیلی کم میبینیم همو

هنوز عروسی نکردیم ولی داریم فکر میکنیم من برم شهری که اون هست خونه بگیریم و با هم زندگی کنیم

هنوز نرفته سربازی باید بره بیاد بعدش عروسی بگیریم

نمیدونم الان اگه اینکارو بکنم خانوادش نگن این دختره فلانه بیسانه نمیدونم چیکار کنم 🤦🏻‍♀️

اگه مردم اینجا بود میگفتن 

"دختری‌کاملا‌درونگرا‌و‌دیوانه‌اماعاقل"                                      ⁂مبتلابه‌مقداری‌حس‌ششم⁂                                                      🖤Xxxtentacion🖤                                                         🤘🏻شیطان‌شرور‌نیست🤘🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب تو بمون تو شهر خودت اون بره سربازی بعد عروسی برو‌ شهری که اون کار داره

تنهاست اونجا خانوادشم نیستن اونام شهر مان

اونجا باشم حداقل میتونم یه لقمه غذا بدم دستش 

اصلا هیچوقت از همسرتون جدا نمیاره زن و شوهر بعد از ازدواج باید دست همو سفت بچسبن و تو هر شرایطی حمایتگر باشند بعد خدایی نکرده به دوری عادت میکنید اصلا برات مهم نباشه کی چی فکر میکنم اگه شرایط روحی و مادی مناسبی داری حتما باهاش باش عزیزم هر جای دنیا که میخواد باشه من یک ماه تو گل و خاک موندم کنار همسرم الآنم ذره ای پشیمون نیستم 

تنهاست اونجا خانوادشم نیستن اونام شهر مان اونجا باشم حداقل میتونم یه لقمه غذا بدم دستش 

اگه احترامت حفظ میشه و حرفی بهت نمیزنن هر کاری کع دلت میخواد رو بکن🌸

همچو خورشید به هر ذره بخند و گرم باش ♥️زندگی♥️یک لحظه ی کوتاه و دیگر گاه هیچ...
کسی جرات نداره جلو شوهرم چیزی بگه ولی پشت سر رو نمیدونم چیا قراره بگن

پشت سرو ول کن اصلا خودتو درگیر اینجور چیزا نکن فقط خوب باش و به حال و انرژی زندگی خودت فکر کن پشت همه میگن عزیزم