2777
2789
عنوان

خسته شدم از عشق پنهونی

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 42 پست
فالوم نداره مشکل همینه🥲 یبار یه سال پیش بهش درخواست فالو دادم قبول نکرد البته اونموقع انقدر برخورد ...

ببین گلم عشق با غرور نمیخونه باید یه حرکتی بزنی حالا دوباره یه درخواست فالو بده شاید قبول کرد مطمئنی کسی تو زندگیش نیست؟

هر گامی که یک زن برای حقش برمی‌دارد، راهی تازه برای نسل‌های بعد باز می‌کند تا آزادی را نفس بکشند.

عهه چه خووب واای کاش دوست یا فامیلم بوودی من عاشق این داستانام خودم جورش میکردم براات😍🤌 همدیگرو ...

وای کاش یکی مثل تو دوستم بود راحت اینارو بهش میگفتم ...کمکم میکرد‌...خیلی تنهام خیلی🥲

نه نمیبینیم متاسفانه...🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما  توام برا من دعا کن❤️

من تجربشوو داشتم بهش گفتم بهت علاقمند شدم 

حسی رو تو قلبم به‌وجود آوردی که مطمئنم اگه نبودی هیچوقت تجربش نمیکردم.                 عشقم غفور♡                                       پنجمین حساب کاربری( اولین عضویت من در سایت ۱۴۰۰/۱/۸)                                  
توی اینستا نه نداریم🥲پیجشو دارم ولی قفله

سعی کن یه پل ارتباطی برقرار کنی

تو یه جمع اهنگی گذاشت بگو اینو برام بفرست

یا مثلا اگه مهمونی میرید ازش بخواه عکس دست جمعی بگیره ازتون بعد بگو برام بفرستش 

اخه نمیدونم ارتباطتون در چه حده

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
ببین گلم عشق با غرور نمیخونه باید یه حرکتی بزنی حالا دوباره یه درخواست فالو بده شاید قبول کرد مطمئنی ...

من حاضرم قدم بردارم سمتش ولی از رد شدن و خورد شدن میترسم...آره خداروشکر از این نظر مطمئنم خوب میشناسمش میدونم هیچکس نیست تو زندگیش

سعی کن یه پل ارتباطی برقرار کنی تو یه جمع اهنگی گذاشت بگو اینو برام بفرست یا مثلا اگه مهمونی میرید ...

اگه انقدر فرصت داشتم که ازشون استفاده میکردم حتما😁

نمیبینمش زیاد 

اگه انقدر فرصت داشتم که ازشون استفاده میکردم حتما😁 نمیبینمش زیاد 

ای بابا بد شد که حالا ایشالا فرصتش پیش میاد خودش میاد مختو میزنه خوشگلم😍

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
واقعا؟برخوردش چطور بود؟

اره 

بهم گفت رلم شو🤣

کلا برخوردش عالی بود 

حسی رو تو قلبم به‌وجود آوردی که مطمئنم اگه نبودی هیچوقت تجربش نمیکردم.                 عشقم غفور♡                                       پنجمین حساب کاربری( اولین عضویت من در سایت ۱۴۰۰/۱/۸)                                  
وااای چقدر قشنگ😍😍کاش منم جرات دااشتم میرفتم یه کوچولو سمتش 

خیلی قشنگ ولی وارد رابطه نشدم چون خودم بهش گفتم🤣🤣

ناراحت شد

کاش بهش نشون میدادم ک ازش خوشم میاد ن اینکه بهش بگم مستقیم

البته اون حرفاش کاراش با من خیلی رمانتیک بود