2777
2789
عنوان

خسته شدم از عشق پنهونی

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 42 پست
چجوری آخه 

بهتر ،برو بهش بگو من ازتون خوشم اومده (یا از فلان اخلاقت)تمایل دارین بیشتر با هم آشنا بشیم؟برو بگو بهش تا نپریده مگه چی میشه از بلاتکلیفی راحت میشی بابا

هر گامی که یک زن برای حقش برمی‌دارد، راهی تازه برای نسل‌های بعد باز می‌کند تا آزادی را نفس بکشند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلد نیستم چجوری نخ بدم

اگه تو یا جمعین نگاش کن نگات کرد بخند نگاتو بدزد

سعی کن تو هر فرصتی باهاش همکلام بشی و موافقش باشی چمیدونم اینا باید از دلت بیاد انجامش بدی که تابلو نباشه

یا غیر مستقیم تو شوخیا از پارتنرش بگو اگه با کسی نباشه میگه

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
بهتر ،برو بهش بگو من ازتون خوشم اومده (یا از فلان اخلاقت)تمایل دارین بیشتر با هم آشنا بشیم؟برو بگو ب ...

آخه من کلا اعتمادبنفس پایینی دارم همیشه فکر میکنم برای بقیه مزاحم و اضافم   من انقدر اعتماد بنفس و جرات ندارم که پیشقدم شم دلم میخواد اون بیاد پیشنهاد آشنایی بده که مطمئن شم منو میخواد

اگه تو یا جمعین نگاش کن نگات کرد بخند نگاتو بدزد سعی کن تو هر فرصتی باهاش همکلام بشی و موافقش باشی ...

باشه یادم میمونه مرسی😍

خبر دارم از اون لحاظ دوست دختر نداره هیچکس نیست تو زندگیش

آخه من کلا اعتمادبنفس پایینی دارم همیشه فکر میکنم برای بقیه مزاحم و اضافم   من انقدر اعتماد بنف ...

پس غیر مستقیم نخ بده ولی جوری نباشه که آویزون به نظر بیای مثلا اگه فالوت داره بیشتر تو فضای مجازی فعالیت کن استوری بزار از خودت جلو دیدش باش

هر گامی که یک زن برای حقش برمی‌دارد، راهی تازه برای نسل‌های بعد باز می‌کند تا آزادی را نفس بکشند.

باشه یادم میمونه مرسی😍 خبر دارم از اون لحاظ دوست دختر نداره هیچکس نیست تو زندگیش

عهه چه خووب

واای کاش دوست یا فامیلم بوودی

من عاشق این داستانام خودم جورش میکردم براات😍🤌

همدیگرو جایی میبینید تو مهمونی و اینا؟

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

تو اینستا یا مجازی همدیگرو دارین؟

پس غیر مستقیم نخ بده ولی جوری نباشه که آویزون به نظر بیای مثلا اگه فالوت داره بیشتر تو فضای مجازی فع ...

فالوم نداره مشکل همینه🥲

یبار یه سال پیش بهش درخواست فالو دادم قبول نکرد البته اونموقع انقدر برخورد نداشتیم حسی بینمون نبود 

الان شاید قبول کنه ولی من غرورم اجازه نمیده دوباره برم سمتش..گ

میترسه جواب منفی بدم یا مشکلات دیگه ای که هست...

نشون بده ک دوسش داری مثلا یه ۱۰ ثانیه نگاش کن بعد روتو برگردون و اینا

حسی رو تو قلبم به‌وجود آوردی که مطمئنم اگه نبودی هیچوقت تجربش نمیکردم.                 عشقم غفور♡                                       پنجمین حساب کاربری( اولین عضویت من در سایت ۱۴۰۰/۱/۸)                                  
نمیتونم والا 🥲هیچکس حسی که اون به قلبم دادو نمیده

میفهمم چی میگی چون خودم تجربشو داشتم میگم بهت 

من یکی اومد تو زندگیم اندازه جونم دوسش دارم خاستگاری رسمی هم اومدن الان که میگه من نمیخوام 

میفهمم خیلی براش سخته اونم منو خیلی میخاد اما نمیدونم چرا اینطوری میگه

این که اومد نفر قبلی اصلا یادمم نیست کی بود چی بود

میشه برام دعا کنی اوکی بشه

شادی را به گور خواهند برد آنان که رنج را در ما آفریدند