2777
2789
عنوان

شوهرم برا همه تولد گرفت برا من نه

513 بازدید | 18 پست

من حقق دارم ناراحت شم یا نه؟ تازه ازدواج کردیم سالگرد ازدواجمون و ولنتاین حتی تبریک نگفت گفتم حتما تولد جبران میکنه به خودشم غیر مستقیم میگفتم چی دوست دارم چی ندارم

سالای دیگه هرجور میشد تولدمو همون روز میگرفت تو خونه یه کیک میگرفت با یه کادوی ساده یا چیزی نمیگرفت میگفت وقت نکردم!!

امروز تولدم بود اومد خونه دراز کشید فهمیدم خبری نیست ناراحت شدم ولی چیزی نگفتم اومد بهم گفت ک تولدتو یادم هست ،باز محلش ندادم اول محلم نداد بعد اومد گفت خب یکی دوروز صبر کن برا تولدت برنامه دارم🥺

یعنی این برنامه کوفتس نمیشد دوروز قبل باشه نه دوروز بعد؟؟ خیلی ناراحت شدم من تولد برام خیلییی مهم بود پارسالم مامانم چندبار زنگ شوهرم زد گقت تولد دخترمو یادت نره اون تولد براش مهمه😣😣😔😔

حالا چندروز پیش تولد برادرش بود همون شب تولد گرفت براش و سنگ تموم گذاشت پوووف ،اصلا اشکام بند نمیاد چقدر بی احساسه

با تسمه بزنش

چیه چیشده ؟من یه دختری ام که هم نمازشو میخونه و محرم  میره روضه نذر برمیداره هم دوس داره پیرسینگ بزنه تتو کنه و موهاشو هفت رنگ کنه هم دوست داره کنار نماز مغربش زیارت عاشورا بخونه هم دوس داره برقصه و اهنگ گوش بده حتی دوس داره سیگارم بکشه (نکشیدما دوس دارم فقط) یه جاهایی چادریه یه جاهایی نه دوس داره دستاش پر از انگشتر باشه از طرفی یه دانشجوی متشخص تو دانشگاه باشه دوس داره یه مامان با نظم و مهربون باشه در آینده ولی گاهی وقتا اینقددیوونه بازی درمیاره که نگو همش توسط مامانش سرزنش میشه و شوهرش عاشقشه  سرمان را با دین بریدند🍂نه تنها کسانی که ستمگرند بلکه کسانی که ستم را میپذیرند هم نزد پرودگار عالم جایگاهی ندارند🍂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدایی مامانت زنگ زد گفت تولد دخترمو یادت نره؟

شاید جایی رزو کرده برای اون تاریخ خالی بوده 

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

من جمعه تولدمه 

برنامه خاصی نداریم 

اگه کادو داد دستش درد نکنه 

نداد هم برام حاد نیست  برا همچین چیزهایی به خودمون سخت نمیگیرم 

حتی برام یه تبریک هم کافیه 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
من جمعه تولدمه  برنامه خاصی نداریم  اگه کادو داد دستش درد نکنه  نداد هم برام حاد ن ...

ولنتاین برادرشوهرم یه باکس گل رز سه متری گرفته بود برا زنش 

حالا من تازه عروس بودم یه تبریکم نگفت کادویی هم ک براش گرفته بودمو دادم داداشم