2777
2789

مراسم عروسی داریم یه رنگ میخام به سنم بخوره هالایت خوبه یا رنگ تیره دودی اینا بدون دکلره 

😍😍فکر شو بکن! یه‌روز به خودت بگی تونستم 😍اون‌روز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍 

چندسالته رنگ پوستت

خدایا شکرت بخاطر هزاریک دلیل....خدیاممنوننتم که حواست بهم بوده و هست و خواهد بود...تنها امیدم تویی خدا جونم عاشقتم عاشقتم خدا جونم....زندگی برام خیلی سخته گاهی وقتا اما می‌دونم حواست بهم هست ...فقط امیدیه توزندگی وبرام آسون می‌کنه مراقبم باش
چندسالته رنگ پوستت

23  رنگ پوستم روشنه 

😍😍فکر شو بکن! یه‌روز به خودت بگی تونستم 😍اون‌روز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رنگ دودی بدون دکلره بنظرت رو‌موهات در میاد؟

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
من دیروز رنگ‌کردم‌چی‌میخاستم چیشد رسما رید توموهام

چیکار کرده مگه 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
من دیروز رنگ‌کردم‌چی‌میخاستم چیشد رسما رید توموهام

منم همین میترسم  بسوزه ببره کچل شم با بی رنگ 

چیکار کرده مگه 

خب من ی عکس نشون دادم‌گفتم این شکلی میخام اون یچی دیگه در اورده اصن سنمو زیاد کرده من ۲۳ام‌بااین رنگ ۳۰ ب بالا نشون میده بلدنیستم چطور وگرنه عکسشو میزاشتم

بخند دختر....هیچکس ب غمت اهمیت نمیده....

حیف حیف اشنا هس تو سایت اینکه از وقیح میترسم مگرنه عکس شینیون و میکاپمو برات میزاشتم 

کجایی هستی  درگیر اریشگاه م اریشگاه خوب گیر نمیارم 

خب من ی عکس نشون دادم‌گفتم این شکلی میخام اون یچی دیگه در اورده اصن سنمو زیاد کرده من ۲۳ام‌بااین رنگ ...

رنگی که گذاشته برات چیه 

هایلایت در آورده برات؟ 

یا رنگ ساده اس؟

منم همین میترسم  بسوزه ببره کچل شم با بی رنگ

ن خب حتماباید اول‌دکلره بشه اما باید ببینی اون چیزی ک میخای رو برات درمیاره یانه بخدا من کمتر از گوش تاگوش ینی جلوم‌همش رو هم نزده ۱تومن گرفته گفته کل موهات ۳تومن خداروشکر‌ کردم‌کل موهامو نزد

رنگ دودی بدون دکلره بنظرت رو‌موهات در میاد؟

تقریبا اره من تیره شو میزنم البته بعد عروسیم رنگ روشن نکردم دلم میخاد رنگ روشن ولی مهام جنس شون خیلی بده کم پشت 

رنگی که گذاشته برات چیه  هایلایت در آورده برات؟  یا رنگ ساده اس؟

ن‌هایلایته‌گلم ی کوچلو رگه‌های طلایی توشه و قهوایی ک ریشه موهامو قهوه ای زده .رنگ‌قشنگیه همع میگن قشنگه اما اونی ک من میخاستم‌نشد ب دلم‌ننشت گفتم‌برم‌ی‌رنگساژ بزارم